REVE DE MIEL CICA Bogata krema za ruke // NUXE obnavlja barijeru kože ruku medom od lavande i tigrovom travom

  Često pranje ruku isušuje kožu, stoga ona postaje dubinski isušena. No, u spas stižu formule poput Nuxe medene kreme Cica Reve de Miel.

  Obogaćena tigrovom travom i medom lavande, obnavlja, umiruje i jača kožnu barijeru pružajući učinak “zavoja”: osjećaj zatezanja odmah se umiruje.

  nuxe miel hands

  Bogat aktivnim molekulama, med je pravi prirodni proizvod poznat po svojim hidratantnim obnavljajućim svojstvima. Nuxe je odabrao med lavande vrhunske kvalitete s Red Label oznakom, ujedno to je med sa zaštićenom oznakom zemljopisnog podrijetla koju očitava matična tvrtka u Provansi. Njegovo geografsko i cvjetno podrijetlo potvrđeno je analizom DNK kako bi se osigurala dosljedna kvaliteta.

  Također nazvana “tigrova trava”, Centella Asiatica je biljka podrijetlom iz Azije poznata u tradicionalnoj kineskoj medicini po svojim umirujućim i obnavljajućim svojstvima. Za CICA bogatu kremu za ruke NUXE je odabrao ekstrakt 100% prirodnog podrijetla dobiven iz njezinih listova uz pomoć nježne ekstrakcije.

  U istočnjačkoj medicini ona se ubraja među najvažnije ljekovite biljke – prema legendi su se ranjeni bengalski tigrovi valjali u njenim listovima da bi zaliječili rane.

  Otuda i jedan od naziva za ovu biljku: »tigrova trava«.

  Prije 30 godina osnovan od strane francuske poduzetnice Alize Jabes, Nuxe je vodeći brend u kozmetici prirodnog podrijetla. Vođeni željama žena, proizvodi za njegu kože formulirani su i proizvedeni u Francuskoj prema zahtjevnim farmaceutskim standardima.

  nuxe miel hands2

  Dostupnost: u ljekarnama, specijaliziranim prodavaonicama te u online trgovini Sophia.hr.