Puder Teint Idole Ultra 24 H, Lancôme

  TEHNOLOGIJA: Nakon osam godina istraživanja, Lancôme laboratoriji predstavljaju novu, patentom zaštićenu tehnologiju EternalSoft, za postizanje 24-satne postojanosti uz ugodan osjećaj na koži.
  Kako bi make-up istovremeno bio postojan i lagan, u srcu nove formule krije se EternalSoft sa strukturom silikona koji je dvostruko vezan na ugljikovodik. Sastavljena od high-tech polimera, ova posebna struktura osigurava trajnost i učinak make-upa koji koži pruža osjećaj ugode.

  SASTOJCI
  Lancômeovi su laboratoriji odabrali najnovije i najučinkovitije aktivne sastojke za postizanje učinka kojeg pruža EternalSoft:
  -Od 350 tvari koje se tradicionalno koriste, Lancôme Research odabrao je dvije na temelju njihovih apsorpcijskih svojstava: kremenjača i perlit čine bazu baršunastog mat tena.
  -Boja formule obogaćena je pigmentima čiji sloj savršeno prianja uz kožu, te pruža savršenu postojanost boje.
  -Novi polimer po prvi puta uvodi nehlapljiva ulja u ponudu Teint Idole Ultra, koja pružaju još veći osjećaj ugode. Tekstura se jednostavno stapa s kožom.

  AVANTURA „Women of Color”
  Iza svih velikih promjena kriju se posebne priče…
  Naši su zaposlenici u američkim laboratorijima 2005. primijetili kako ne mogu naći pravu nijansu između onih koje se nude na tržištu. Pretjerano crvene, nedovoljno tamne, previše pepeljaste, nedovoljno intenzivne ili pak pretjerano narančaste: nijanse ne pristaju uvijek svim tonovima kože i često su prikladne samo za mali dio populacije s izrazito tamnom ili svijetlom kožom. Žene su kroz udruženje „Women of Color” odlučile krenuti u potragu za rasponom nijansi u skladu s njihovim potrebama, koji će savršeno odgovarati svim tonovima kože.

  Lancôme je ubrzo odlučio podržati „Women of Color” pokretanjem međunarodnog istraživanja. Metodom kolorimetričkih mjerenja vršena su promatranja 15000 točaka tena na oko 1000 žena. Na taj je način međunarodno istraživanje iznjedrilo raspone nijansi linija Teint Idole Ultra 24H i Teint Miracle.

  NIJANSE
  Temeljni raspon od 15 nijansi dostupan je u Hrvatskoj, dok se ukupni broj penje na skoro 50 nijansi – Lancômeov dosad najkompletniji raspon nijansi na globalnoj razini.
  5 novih nijansi linija Teint Idole Ultra 24H i Teint Miracle:
  -10 Praline, 12 Ambre, 14 Brownie: od pješčanih do intenzivnijih tonova, ove smo nijanse razvili za sve pripadnice miješanih rasnih skupina (Afroamerikanke, američke Indijanke, stanovnice južne Amerike, Antilla ili sjeverne Afrike)  
  -005 Beige Ivoire: najsvjetlija nijansa u Lancômeovoj paleti posebno je prikladna za svijetlu kožu skandinavskih žena sklonu crvenilu,
  -007 Beige Rosé: obogaćena naznakom ružičaste, ova se nijansa preporučuje ženama s Bliskog istoka, gdje je ružičasti ten na cijeni.

  CIJENA:
  Teint Idole Ultra 24H, 352 kn

  GDJE KUPITI: U odabranim parfumerijama
  (5 novih etničkih nijansi se može pronaći ekskluzivno u parfumeriji Mueller na trgu bana Jelačića)