Proslava Nove / selfness, sauna i masaža!

  Obično kad krenemo razmišljati o proslavi Nove godine, prva ideja su tulumi, nakon kojih se obično osjećamo iscrpljeno, pa ove godine predlažemo nešto sasvim drugačije - pravi odmor za dušu i tijelo, masažu, wellness na dan ili dva koji nas pune energijom! Osim toga, naša koža obožava ovakav provod jer nakon toga otkriva svoje najljepše lice.

  massage-stones-bg 


  - Posjet sauni jača imunitet, štiti od prehlada i viroza, astme, bronhitisa i dio je učinkovite pripreme tijela za nadolazeće hladnije dane. Temperatura saune podiže tjelesnu temperaturu na 38°C i organizam dovodi u stanje jednako kao i kod povišene temperature. Tijelo na taj način započinje proizvoditi bijela krvna zrnca i protutijela, a time ujedno kreće prirodni proces ozdravljenja i jačanja imunološkog sustava. Sauna ima i izuzetno pozitivno i ljekovito djelovanje na tijelo. Vručina raširi pore, a znojenjem se izlučuju toksini, skida odumrla koža... - podsjećaju na blagodati wellnessa i saune Terme Olimia koje su smještene u Sloveniji, u blizini granice s Hrvatskom, u mjestu Podčetrtek. Upravo u Wellnessu Orhidelia pripremaju i poseban novogodišnji Selfness program, koji će osigurati odmoren i opušten ulazak u Novu godinu, u znaku ljubavi prema sebi i drugima. Masaža nam pomaže da se opustimo, odmorimo i njegujemo kožu na najljepši mogući način, a pritom i da uživamo i zaboravimo na sve obaveze!

   

  Wellness Orhidelia swimmingpools-154 2 cr

  U Wellness centru Termalija nalazi se najveći svijet sauna u Sloveniji, na ukupno 1.550 m² nudi devet različitih sauna u nekoliko različitih boja. U raskoši mira i opuštanja dnevno se provode i vodeni, beauty i meditacijski programi. U najprestižnijem dijelu Terme Olimia u Wellnessu Orhidelia doživljaj bazena i sauniranja je nešto sasvim drugačije i posebno, što dokazuje i priznanje za najbolji wellness u Sloveniji koje je Wellness Orhidelia dobio petu godinu zaredom.


  - Lagana kombinacija ukusne i zdrave hrane pridonijet će čišćenju tijela i duha. Osim čaše šampanjca u sauni na 90 stupnjeva Celzijusevih, u ponudi će biti dostupna i prirodna termalna voda i osvježavajući napitci po vlastitom izboru, kao i bogati voćno - zeleni buffet – objavile su Terme. - Osim toga, svi zainteresirani moći će i tulumariti u bazenskom dijelu Wellnessa Orhidelia i uživati u novogodišnjem programu na temu Pirata s Kariba. Dočeku će biti prilagođen i dječji program s odgovarajućom animacijom i DJ-em - . 

  Foto: Dean Duboković i healthmastersmassagetherapy.com

  Terme Olimia - Photo Dean Dubokovic-111