Prirodni LIFTING lica i brži povratak u FORMU // CollagenTime

  Tijekom vremena strukturne komponente kolagen i ceramidi nestaju ili se oštećuju, što dovodi do smanjene vlažnosti i elastičnosti kože, ona kao da 'curi'. Kako bi taj proces usporili, tu su inovativni dodaci prehrani, jedan od njih je sve popularniji tekući kolagen.

  Uz protein kolagen, za normalnu funkciju kože važni su i kožni lipidi - ceramidi koji drže stanice kože međusobno kompaktnima, sprječavaju nastanak pukotina i štite kožu od isušivanja. Posljedica smanjenja razine kolagena i ceramida je lice grublje strukture, dehidrirana i tanka koža bez elastičnosti što posljedično dovodi do pojave bora i gubitka tonusa na licu i vratu. Ne čudi dakle zašto je kolagen najspominjaniji pojam u anti – age svijetu wellness i beauty industrije, a kolagen uz dodatak ceramida kao dodatak prehrani potencijalna formula za prolongiranje mladolikosti.

  CollagenTime vizuali 03

  CollagenTime donosi nam dvije linije proizvoda; CollagenTime Beauty i CollagenTime Slim.

  Beauty linija proizvoda namijenjena je ljepoti kože i anti-aging -u s najbržim rezultatima već nakon 15 dana zahvaljujući ribljem kolagenu, ceramidima i specifičnom djelovanju na dva nivoa kože. Osim kolagena CollagenTime Beauty linija sadrži MSM, hijaluronsku kiselinu, vitamine i cink, a zaglađuje bore i fine linije, povećava elastičnost kože i hidrataciju, poboljšava čvrstoću i rast kose i noktiju te podržava zdravlje zglobova, mišića, ligamenata i kostiju.

  Dolazi u tri oblika – u obliku tekućine, kapsula i direktnog oblika. Znamo kako samo dugoročnom i svakodnevnom konzumacijom možemo postići one najbolje rezultate i mjerljive promjene, ali prve rezultate i zdravi sjaj kože primijetiti već nakon 2 tjedna dovoljno je za bolji početak dana i osjećaj samopouzdanja.

  Spremni za ljeto uz trostruko djelovanje CollagenTime Slim linije

  Kako bi se skratilo vrijeme povratka u formu, u pomoć pristiže CollagenTime Slim koji sadrži riblji kolagen, ekstrakte garcinije i guarane, zelenog čaja, gotu kole, bromelain, vitamine i cink, a namijenjen je asistenciji kod gubitka kilograma i borbe s celulitom.

  Uz jačanje zdrave strukture kože, ubrzava aktivno mršavljenje, smanjuje celulit i izbacuje višak tekućine iz tijela. Zbog sposobnosti trostrukog djelovanja idealan je dodatak prehrani prije ljeta – nadoknađuje kolagen, smanjuje apetit i utječe na metabolizam, ubrzava ga i povećava topljenje masti. Ova linija također dolazi u tri oblika praktičnog pakiranja.