Otvoren prvi Kiehl's dućan u Hrvatskoj

  Zagrebački Arena centar novi je dom prvog Kiehl's dućana u Hrvatskoj, brenda koji je poznat po poznavanju sastojaka formula i ljekarničke tradicije, osposobljen za prepisivanje tretmana i režima njege kože i kose u skladu s individualnim potrebama klijenata. Kiehl’s Since 1851 legendarna je njujorška ljekarna i proizvođač visokokvalitetnih proizvoda za njegu kože i kose.

  IMG 7663

  Brend je iznimno vjeran svojem nasljeđu i u pogledu vrhunske razine usluge koju nudi kupcima sada u 54 zemalja širom svijeta, 150 samostalnih prodavaonica, na 760 prodajnih mjesta. -Iznimno nas veseli što ćemo služiti zajednici grada Zagreba u okružju nove i prve Kiehl's prodavaonice. Uvijek se trudimo da naše proizvode poslužujemo s velikom pažnjom i brigom za individualne potrebe kupca, što odražava našu dugogodišnju ljekarničku tradiciju - izjavila je Cheryl Vitali, Kiehl'ova glavna direktorica za svjetska tržišta.

  IMG 7528
  Nakon uvodnih govora generalne menadžerice L'Oreal Adria-Balkan, Brigitte Streller i generalnog menadžera L'Oreal Luxe divizije, Ive Matulja, svečanom rezanju vrpce su se pridružili i prijatelji Kiehl's branda: Nenad Sovilj, Ivana Mišerić, Sara Renar i Martina Vrdoljak Ranilović

   

  IMG 7454

  Iva Šulentić i Sara renar u društvu maskote brenda, Mr. Bonesa

  IMG 7535IMG 7540IMG 7567IMG 7574IMG 7652IMG 7662IMG 7664