NIVEA krema "Podijeli ljubav"

  Limitirano izdanje Ljubav u plavoj posudici: krema NIVEA kao romantična poruka za Valentinovo.

  Diljem svijeta Valentinovo je proslava ljubavi i romantike. Uz cvijeće, ljubavno pismo ili večeru uz svijeće, uvijek je lijepo pronaći neki novi način da izrazite ljubav.

  Ove godine NIVEA predlaže kako da na poseban način dodirnete srce voljene osobe - NIVEA "Podijeli ljubav" kremama s romantičnim porukama: “volim te" “obožavam te”.


  Mali užici za Valentinovo

  Osjećaj ljubavi vrijedi dvostruko ako se podijeli s nekim. Svake godine, 14. veljače, milijuni ljudi diljem svijeta slave dan svetog Valentina darivajući svoje voljene znakovima pažnje i ljubavi. NIVEA ovaj dan može učiniti još romantičnijim posebnim poklon-izdanjem bijele kreme s emotikonima koji prenose poruke "volim te" i "obožavam te" i ostaju kao uspomena na taj poseban dan.


  Limenka puna uspomena

  Plava limenka NIVEA uvijek je bila više od aluminijske posudice. Mnogi je koriste i kada potroše snježnobijelu kremu koja njeguje kožu. Taj je voljeni predmet tijekom 100 godina nadahnuo mnoge ideje i sačuvao mnoge uspomene. Krema NIVEA postala je simbolom ljubavi, privrženosti i povjerenja. Čim je otvorite miris ljiljana priziva najljepše uspomene, a njezin sadržaj pruža osjećaj bliskosti i ugode čim dotakne kožu. Valentinovo je savršen dan za stvaranje novih predivnih uspomena malim, ali posebnim znakom pažnje kao što je NIVEA "Podijeli ljubav" krema. Krema NIVEA, klasik ljepote i svjetska krema za njegu kože broj 1, pruža intenzivnu hidrataciju i sve što koži treba da bi ostala čista, njegovana i glatka u svakom trenutku.

  Preporučene maloprodajne cijene limitiranog izdanja NIVEA kreme "Podijeli ljubav" iznose: 14,00 kn (75 ml) i 21,00 kn (150 ml).