Nivea BB – nova 5 u 1 hidratantna krema

  Legendarna Blemish Balm odnedavno postoji i u Niveinoj kolekciji, te nam obećava vlažnost, ujednačavanje i ravnomjerno prekrivanje nepravilnosti na licu. Pogodna je za sve tipove kože, a sadrži i zaštitni faktor 10. Dolazi u dvije nijanse.

  1111

  Tajna ove kreme je, tvrde u poznatoj kozmetičkoj kući, u zajedničkom djelovanju više aktivnih sastojaka. Inovativni Hydra IQ potiče proizvodnju akvaporina, kanalića u membrani stanica zaduženih za transport vode u stanicama, provitamin B5 poboljšava sposobnost kože da zadrži vlagu te potiče regeneraciju, a shea maslac je hrani.

  Kombinacija mikro-minerala i pigmenata boje kremi daje finu prirodnu nijansu. Polikromatska tehnologija i korištenje mikro-pigmenata, te različitih nijansi smeđe, crne, žute i crvene, koži daju lagani ton koji odgovara onom prirodnom.

  CIJENA: 50 ml, 54,80 kn

  GDJE KUPITI: U drogerijama i dućanima široke potrošnje

  3333

  Povijest BB kreme
  Originalna formula za BB kremu nastala je 1967. godine u jednom kozmetičkom laboratoriju u Njemačkoj. U to vrijeme krema je uglavnom korištena za njegu kože nakon kozmetičkih tretmana. Korejske medicinske sestre su BB kremu donijele u Koreju gdje su konačno u potpunosti otkriveni njeni brojni pozitivni učinci na nepravilnoj koži. Tamo je sastav BB kreme dodatno razvijen, a s poboljšanom učinkovitošću, ova je formula postala senzacija upravo zbog sposobnosti ujednačavanja tena. S vremenom je trend pronašao put natrag u Njemačku – mjesto rođenja proizvoda.