Monday boost // BILJNI svijet za SUVREMENU kozmetologiju L'Erbolario

  Ime L'Erbolario podsjeća na drevni pojam 'erborare', koji znači: skupiti biljke u poljima u svrhu izučavanja njihovih ljekovitih svojstava. Upravo to je radila obitelj Franca Bergamaschija, osnivača tvrtke L'Erbolario zajedno s njegovom suprugom Daniellom Villa, biologinjom i kozmetologinjom. Polazna točka njihovih aktivnosti bili su obiteljski recepti, testirani i poboljšani eksperimentiranjima i istraživanjima.

  U Farmaciji možete proizvode L'Erbolario kupiti od 17. do 24. 12. s popustom od 15%.

   calendario erbolario 2017 1

  1978. godine otvorili su obrt: La Premiata Erboristeria Artigiana L'Erbolario, u želji da proizvode prirodnu kozmetiku na bazi biljnih ekstrakata, kvalitetnu i djelotvornu. Kako su godine prolazile, znanstvena istraživanja su postajala kompliciranija, sve opsežnija i strože kontrolirana zahvaljujući dragocjenom doprinosu očeva talijanske fitokozmetike, uključujući profesora Giannija Proserpia.

  Dio filozofije tvrtke L'Erbolario oduvijek je bilo: povezati dragocjeno znanje iz prošlosti i neosporive uspjehe budućnosti, tradicionalnu fitoterapiju i suvremenu kozmetologiju.

  calendario erbolario 2017 1

  Godine 1984. L'Erbolario je učinio velik korak naprijed preseljenjem svoje proizvodnje na novu, prikladniju, veću i bolje osmišljenu lokaciju. Djelatne tvari dobivene iz biljaka naprednim tehnologijama, obogatile su kozmetiku L'Erbolario i učinile je još djelotvornijom i kvalitetnijom, a mikrobiološke i kemijsko-fizičke kontrole postale su još strože. Djelotvornost L'Erbolarijevih formulacija priznaje, cijeni i slavi velik broj potrošača koji se povećava iz godine u godinu.

  calendario erbolario 2017 1

  Važan cilj postignut je 1994. g. otvorenjem novog proizvodnog pogona. Svojom arhitekturom podsjeća na tradicionalna seoska gospodarstva iz područja Lodi, a zgrada se nalazi u prirodnom vrtu površine gotovo 200 000 m2, unutar Parco Adda Sud. Savršeno mjesto za život, ali također i okoliš koji valja zaštititi: L'Erbolario se uvijek zalagao za traganje i odabir najboljih tehnoloških rješenja i za ograničavanje ekološki nepovoljnih utjecaja.

  calendario erbolario 2017 1calendario erbolario 2017 1calendario erbolario 2017 1calendario erbolario 2017 1calendario erbolario 2017 1