MOJ BEAUTY RITUAL // sada znam zašto dizajnerica LORETA GUDELJ ima tako divan ten!

  Jedan od njezinih aduta definitivno je divan ten - osim dobrih gena tu su svakako i beauty rituali: Loreta Gudelj, poznata dizajnerica, donosi nam svoje must-have rituale i formule! Među njezinim top ritualima je, naravno, čišćenje. No, kad poželi pojačanje, Loreta u kombinaciju ubaci i serum za lice, kako bi koža dobila energetsko pojačanje. Za usputnu hidrataciju tijekom dana... ujutro u torbicu ubaci jednu posebnu formulu. Što se tiče tijela, tu je nezaobilazan shea maslac!

  loretagudelj

  1. Prije spavanja obavezno čistim kožu kojoj posvetim desetak minuta kako bi bila svježa i hidratizirana sljedeći dan. Srećom, moja koža je dosta zahvalna i nikad nisam imala većih problema s tenom, stoga i ne koristim velik broj kozmetičkih proizvoda.

  46163 loccitane Shea Ultra Rich Body Cream


  2. Nakon čišćenja lica Oriflameovom Optimals Hydra micelarnom vodom obavezno napravim piling s Dermalogica Daily microfoliantom na bazi enzima riže. Ta kombinacija čišćenja pokazala se idealnom za moje lice jer ne isušuje kožu, a skine svu nečistoću s lica.

   

  oriflame novage true perfection

  3. Zimi obično volim koristiti Oriflame NovAge true perfection serum koji super osvježi lice od stalnog grijanja u zimskim mjesecima.

  46163 loccitane Shea Ultra Rich Body Cream

   
  4. Nakon čišćenja nanosim kremu i to je obično Elizabeth Arden Eight hour cream ili odličnu novu Niveinu Q10 kremu za osjetljivu kožu koja odlično hidratizira kožu. Kad sam vani stalno u torbici imam Jane Irredale lemongrass love hydratation spray i Avéne cold cream lip balm.

  46163 loccitane Shea Ultra Rich Body Cream

  5. Što se tijela tiče jednom tjedno napravim piling na bazi soli Obey your body Mineraux soothing body scrub, a za tuširanje koristim Biobazin body and hair na bazi kokosa. Kožu mažem L'Occitane kremom Shea butter ultra rich, a ljeti jako volim Yves Rocher Monoi suho ulje koje je super za ljetni osunčani ten.

  46163 loccitane Shea Ultra Rich Body Cream

   

  loretagudelj

  Loreta voli i prirodan make-up - zemljani, prirodni tonovi njezin su izbor tijekom čitave godine

   

   46163 loccitane Shea Ultra Rich Body Cream

   

  46163 loccitane Shea Ultra Rich Body Cream

  46163 loccitane Shea Ultra Rich Body Cream46163 loccitane Shea Ultra Rich Body Creamloretagudelj