MOJ BEAUTY RITUAL // ledena, osvježavajuća jutra INES PREINDL

  - S godinama se svi rituali mijenjaju, odnosno postaju žešći jer počinje borba s vremenom i gravitacijom. Kod mene je umivanje u ledenoj vodi oduvijek bilo dio buđenja, godi mi taj šokantan osjećaj na licu, ali sada barem svaki drugi tjedan odvojim još pet min za Diorovu masku Dream Skin 1-minute mask. Vrijedi svake kune! Dobro, naziv laže, traje barem 5 minuta od nanošenja, laganog masiranja i ispiranja – otkriva mi PR-ica Ines Preindl koja ima suhu i osjetljivu kožu.

   ines3

  Osjetljiva koža, kakvu ima Ines, zahtijeva više pažnje, odabrane maske i kreme.

   

  apivita greek mountain tea face mist cr

  - Ja nemam inače živaca za trackanja i čekanje da se čudo dogodi, tako da je ovo za mene podnošljivo i efikasno. Koža je nakon toga zaista svilena na dodir - .

  apivita greek mountain tea face mist cr

  - Nakon toga stavljam dnevnu kremu dr Nola for skin koja je bez parabena, za suhu i osjetljivu kožu poput moje i ima UVA i UVB zaštitne faktore bez kojih ja ne mogu šetati po svijetu budući da sam prozirne puti. Dugo sam tražila kremu koja će mi odgovarati - ističe Ines.

  Budući da se voli šminkati i izlazim ujutro iz kuće, a vraća se predvečer, bitno joj je da sve ostane na svom mjestu i da nema onaj efekt upijenog pudera u pore, koji još jače izražava bore na licu.

  apivita greek mountain tea face mist cr

  - Zato sam se zaljubila u Greek Mountain Tea face water od Apivite, koji barem jednom dnevno posprejam po licu. Tako koža ostaje hidratizirana, puder mi se ne skuplja u porama, a djeluje na kožu i kao antioksidant -  . 

   apivita greek mountain tea face mist cr

  - Navečer obavezno skidam šminku umivanjem, ne volim nikakva mlijeka, micelarne... Najdraži mi je L'occitane Anđelikin pjenušavi gel za čišćenje lica. Odlično skida make-up i ugodan je za suhu kožu. Nije na odmet ni fini miris. Nanosim ponovo hidratantnu kremu i laku noć! - zaključuje Ines. 

  ines3