MOJ BEAUTY RITUAL // koji trik vizažistica BILLY koristi svaki dan? (Hint: ima veze s rukavicom…)

  Ivana Bilandžija Billy zna sve beauty trikove jer ona je iskusna vizažistica i u 10 minuta pretvorit će te u super-ljepoticu. Zato sam je morala pitati kako njeguje lice – njezin beauty ritual kreće s hladnom vodom i masažom! Ovdje su njezini zakoni. Među njima je i jedno, kako veli, revolucionarno otkriće!

  billy
  beauty majstorica Ivana Bilandžija-Billy


  1. Ujutro nakon umivanja hladnom vodom i kratke masaže lica koristim serum od Dr. Stribora ili Calm water gel od Dermalogice lagane formulacije. Korisni su i ljeti, kad se lice više znoji – koristim uglavnom serume i gelove, a nikako ulja jer mi ona dodatno isušuju kožu.

  billy


  2. Preko dana uglavnom nosim make-up tako da ne ponavljam rituale s njegom, osim kada sam na odmoru, jer pazim da mi koža konstantno bude adekvatno hidratizirana.

  billy


  3. Obavezno ispod make-upa stavljam primer kako bih i zaštitila kožu. Omiljeni primer mi je Hydrablur Dermalogice.

  billy


  4. Večernja je njega nešto drugačija. Najvažnije mi je skidanje šminke rukavicom Magic Mitt od Jane Iredale... Ta krpica, odnosno rukavica, mi je revolucionarno otkriće jer skida apsolutno sve, pa i vodootpornu maskaru i to svega u nekoliko poteza! Dakle, treba mi krpica i voda, nakon toga je isperem.

  nivea classic


  5. Za večernju njegu koristim sve što je hranjivo i/ili „masno“ - od najdraže mi Murad kreme Hydro-Dynamic ultimate moisture, preko miksanih krema u ljekarni pa do vulgaris plave Nivee... Čak znam za lice koristiti i mlijeka za tijelo Bettina Barty ili body cream L'Erbolario Iris.

  lerbolario iris cr


  6. Ja sam jedna od onih koja, bez obzira na drage kreme, isprobava nove! Promjene su ponekad nužne radi promjena u nama i oko nas: prehrane, godišnjeg doba, zrelosti kože…

   billybilly