Micropulseur, Ruža Institut Kérastase

    REVOLUCIJA: Micropulseur je aerograf za za precizno nanošenje i dubinsko prodiranje Aminexil kure za prevenciju ispadanja kose. Snažno oružje u borbi protiv gubitka kose!

    FORMULA: Ritual Anti-Hairloss donosi novost na naše tržište: Micropulseurom se aplicira sadržaj ampule Aminexil, čiji je sastojak ekskluzivno patentirana molekula koja učinkovito sprječava gušenje korijena vlakna kose, produljuje životni vijek vlasi, te znatno povećava njenu gustoću. Micropulseur omogućuje snažno mikro raspršivanje Aminexila putem vrlo malenih kapljica koje na taj način u vlasište prodiru puno dublje, te djeluju brže, bolje i učinkovitije. Anti-Hairloss Ritual ostvaruje san o prekrasnoj kosi koja je u korijenu osnažena, nahranjena i puna energije. Kosa je očuvana od unutarnjih i vanjskih faktora ispadanja, a kozmetički efekt su iznimna mekoća i sjaj.

    ISPADANJE KOSE: Problem koji pogađa čak 50% muškaraca i 73% žena, uzrokovan raznim štetnim faktorima, kao što su stres, umor, zagađenje zraka, loša prehrana, lijekovi ili promjena godišnjih doba.

    TRETMAN: U Institutu za njegu kose Ruža Kérastase, Vlaška 65.