Max Factor Facefinity All Day Flawless 3-u-1 tekući puder

  Ova inovacija kombinira primer sa zaštitnim faktorom 20 i profesionalno usklađenim korektorom, te nam obećava mat efekt koji traje cijeli dan. Puder odgovara na potrebe mnogih žena pružajući dugotrajno prekrivanje zahvaljujući pametnoj “pronađi, ispravi i matiraj” tehnologiji.

  111

  Primer priprema kožu, nakon toga mikro korektori u formuli djeluju kao male spravice koje se bore protiv vanjskih utjecaja poput znojenja, ispravljajući i stvarajući savršen ten sprečavajući sjaj kože, te na kraju formula tekućeg pudera sa zaštitnim faktorom 20 omogućuje dugotrajno prekrivanje uz mat efekt. Ne sadrži ulja, dermatološki je testiran i pogodan za osjetljivu kožu. 

  Facefinity All Day Flawless 3-in-1 tekući puder prva je na modelima isprobala na Valentinovoj modnoj reviji za jesen 2012 slavna vizažistica Pat McGrath, Globalna kreativna direktorica za Max Factor.

  Vanesa Ćopić, poznata Max Factorova vizažistica u Hrvatskoj, ističe: - trajno prikrivanje postiže se u par koraka; prvo se nanosi primer, zatim tekući puder i za kraj korektor kako bismo ujednačili nepravilnosti kože lica, za što je u principu potrebno puno vremena. Sada je to lakše, s ovim novim puderom koji ujedinjuje sva tri koraka - .

  Dolazi u 5 nijansi:
  47 Nude, 55 Beige, 75 Golden, 77 Soft Honey i 80 Beige.

  CIJENA: 99,90 kn

  GDJE KUPITI: Drogerije i parfumerije