Make up Factory Pure Appearance

  Nova kolekcija iz kuće Make up Factory, Pure Appearance, donosi nam pudere, bazu, korektor i kist za aplikaciju tekućeg pudera. Puderi su na namijenjeni svim tipovima kože i dolaze u tekućem stanju, dajući lagano matirani učinak s nježnim prirodnim sjajem kože, baza je teksture gela, priprema kožu za puder te ujedno matira, dok korektor  sadrži sastojak Regu-Seb koji regulira proizvodnju sebuma kako se lice tijekom nošenja ne bi zasjajilo.

  AllNaturalFoundation No014

  All Natural Foundation
  Lagana tekuća podloga za blistav ten sadrži 3D kompleks polimera koji optički zaglađuju kožu i lagano je zatežu. Idealno za prirodan i ujednačen ten s laganim mat finišem, za sve tipove kože. Ne sadrži ulja, mirise niti parabene.

  Dostupno u 6 nijansi:
  No.03 Light Beige
  No.05 Natural
  No.07 Sand
  No.14 Rosy Brown
  No.17 Caramel
  No.27 Dark Caramel
  CIJENA: 114 kn

  MakeupBase

  Make up Base
  Prozirna gel tekstura ne sadrži mirise, te olakšava ujednačeno nanošenje podloge. Produljuje trajnost make up-a, matira, tako da koža postaje mekša i djeluje mlađe.
  CIJENA: 174,90 kn

   

  PowderFoundStick No05PowderFoundStick No10
  Powder Foundation Stick u četiri nijanse 127,90 kn

   

  FoundationBrush
  Foundation Brush
  Kist za štedljivo i ravnomjerno nanošenje tekućih podloga napravljen je od visokovrijednih sintetičkih vlakana. Daje takozvani „polish efekt“: podloga se izvrsno stapa s kožom, a ten je ujednačen
  CIJENA: 112,90 kn

  GDJE KUPITI: Mueller