Karim Sattar / kako izabrati dobar puder?

  - Kako biste pronašli pravu nijansu tekućeg pudera - istaknuo je slavni vizažist Karim Sattar na današnjem predstavljanju novih Dr.Hauschka pudera u zagrebačkoj Chilloutki -  trebali biste isprobati tri različite nijanse na svojim obrazima i jagodicama te vidjeti koja se nijansa najbolje prilagođava boji vrata i lica. Nije dobro isprobavati tekući puder na rukama jer se koža tamo znatno razlikuje od one na licu, a ključnu ulogu igra i cirkulacija u tijelu. Trebali biste nanijeti odgovarajuću boju u maloj količini počevši s čeonim dijelom, a tek potom prijeći na nos, bradu i obraze - .

  Karim Sattar 8
  Puderi su predstavljeni uz prezentaciju svjetski poznatog make-up stručnjaka Karima Sattara, koji je tom prigodom predstavio novu liniju pudera na pjevačici Jeleni Radan


  - Uvijek mažite prema dolje kako biste izbjegli naglašavanje pora i finih dlačica na licu. Puder razmazujte prema vanjskim dijelovima lica, pri tome vodeći računa da ujednačite boju između vrata, ušiju i ruba kose kako ne biste ostavili vidljive prijelaze. Nanošenjem tekućeg pudera pomoću prstiju, on se zagrijava i tako postaje podatniji za razmazivanje i stapanje s kožom. Za prozračnije i slabije prekrivanje možete koristiti vlažnu spužvicu. Nanošenje i utapkavanje pudera pomoću posebne četkice za podlogu pomaže u isticanju njegovog svojstva prekrivanja te učinkovitog smanjivanja vidljivosti crvenila i manjih nepravilnosti lica - veli iskusni šminker.

   

  Emo Packshot Foundation 2015 Press cr


  Nova formula Dr.Hauschka tekućih pudera sadržava mineralne pigmente, odabrane ekstrakte ljekovitih biljaka, najfinija biljna ulja i vosak te prirodna esencijalna ulja koja potiču prirodnu funkciju kože, štiteći je pritom od vanjskih utjecaja. Dr. Hauschka tekući puderi nijanse 01 - 04 dostupni su u pakiranju od 30 ml po informativnoj cijeni od 151,95 kn.