GOOD_MOOD // tuširanje s mirisima NARANČE, kokosa i TREŠNJE da otputujemo barem u mislima

  Mirisi nam tijekom tuširanja daju poseban doživljaj, a wellness efekt postaje ljepši čim su tu mirisi koji nas, barem u mislima, vode na neke lijepe destinacije i mentalno putovanje u bolji svijet.

  nivea dezici

  Uz miris omiljene jutarnje kave, tjelovježbu koja će nam probuditi tijelo, meditaciju za smirenje uma, najdražu pjesmu koja nam uvijek izmami osmijeh na lice, Nivea donosi val voćnog osvježenja uz nove Fresh Blends gelove za tuširanje. Za dodatni ugođaj vama i vašim osjetilima pobrinut će se neodoljivi mirisi Fresh Orange, Cherry i Coconut dezodoransa u spreju koji će vas pratiti gdje god krenuli.

  Nova linija osvežavajućih Fresh Blends gelova za tuširanje voli vašu kožu i planet, sadrži čak 90 % sastojaka prirodnog porijekla u bočici od 100% reciklirane plastike. Zahvaljujući blagoj formuli koja je 98 % biorazgradiva uz kombinaciju voćnih sokova i svilenkaste pjene, svako tuširanje biti će još veći užitak.

  nivea dezici

  Za romantične duše koje pamte ljetne zagrljaje tu je roza varijanta Fresh Blends Raspberry gela za tuširanje. Ovaj predivan ženstveni miris omogućit će ti savršen početak dana uz neodoljivi miris maline.

  Oni koji nisu baš jutarnji tipovi, razbudit će se uz svježinu lubenice te osjetiti slobodu prirode uz osvježavajući Fresh Blends Watermelom gel za tuširanje.

  Mirisno putovanje priuštit će vam i Fresh Blends Apricot gel - uživajte u nježnom mirisu marelice.

  Fresh Orange dezodorans ima miris naranče, Fresh Cherry donosi esenciju trešnje, a Fresh Coconut podsjeća na egzotične plaže.
  Cijene: gel za tuširanje 250 ml 34 kn, dezić 150 ml 22,90 kn