FRIDAY REFRESH / Vikend dermo barova

  Pošto prognoza za predstojeći vikend nije posebno idealna, predlažemo vam da iskoristite to vrijeme za posjet izvrsnim dermo barovima u City Centeru One West i Avenue Mallu i usput iskoristite odlične pogodnosti: CC One za vikend nudi popust od 30% na sve Avene i Avene sun proizvode, a sutra u Avenue Mallu otkrijte Vichy popust od 20 %.

  Farmacia - moja ljekarna

   

  ar-suncare cr

  Idealna ljetna njega lica i tijela @ Pharmacy to go!

   

  Avene & Vichy brendovi među vodećim su kućama koje su se posvetile njezi kože za svaku, pa i vrlo osjetljivu kožu, a planetarno su popularne i njihove termalne vode koje se karakteristične za njihove kreme. Ne zaboravite da vam zaštitni faktor treba i tijekom šetnje po suncu, jer naša koža pamti pa vrati. No, u Avene i Vichy asortimanu naći ćete i njegu za atopiju i druge kožne probleme koji se mogu pojavljivati ovisno o godišnjem dobu, a naročito tijekom promjena vanjskih temperatura.

  Na dermo barovima možete saznati i otkriti koja je vaša personalizirana idealna njega, te se posavjetovati s Farmacijinim stručnjacima o tome što vam, kako i kada treba. Iskoristite njihovo znanje i raspitajte se kako bi se pravilno njegovali i što dulje zadržali mladolikost kože. Ukoliko imate pitanja ili neke dileme u vezi njege dječje kože, na dermo barovima možete saznati prave odgovore!

   

  cms-thermal-water-bottom

   

  vichy serum