FRESH VERBENA // osvježavajući citrusni set formula iz slavnog L’Erbolaria

  Zagrebački Feel Good caffe ugostio je ljubiteljice nove kolekcijeL'Erbolario laboratorija. Njihove su kolekcije super popularne ne samo radi krema, već i parfema i mirisa koji svake sezone ima neko novo iznenađenje te je posveta nekoj noti koja ima čaroban dojam.

  DSC 3004

  Stvorena kombinacijom dviju sorti verbene – Verbena officinalis (Verbena) i Lippia citriodora (Limunovac), nova mirisna kolekcija je oda svježini i dobrom raspoloženju. Iako su to biljke diskretnog izgleda, ove dvije vrste verbene skrivaju neočekivana iznenađenja: Limunovac, kako mu i samo ime kaže, odiše svježim mirisom limuna, dok je Verbena officinalis poznata u travarskoj tradiciji po svojim protuupalnim i opuštajućim svojstvima. Linija Verbena uključuje parfem citrusnog buketa, proizvode za tijelo koji sadrže ekstrakata i destiliranu vodu iz lišća dviju vrste verbene – objavljeno je.

  Parfem Verbena
  Novi miris iz linije krije pravi buket svježine i energije. Pjenušavi, lagani karakter citrusnog voća i limunske verbene u savršenoj ravnoteži zaokružen notama ruže i mošusa.

  DSC 2989

  Gel za tuširanje Verbena
  Gel za tuširanje s ekstraktom i destiliranom vodom verbene dat će vašem tijelu potrebnu svježinu i glatkoću. Kupanje ili tuširanje postaje mirisan, bezbrižan trenutak, puneći sva osjetila vitalnošću i energijom. Svakim tuširanjem, mirisne note listova limunske verbene neupitno podižu vaše raspoloženje.

  DSC 3022

  Revitalizirajuća krema za tijelo i ruke Verbena
  Verbena ritual za tijelo i ruke koži pruža osjećaj mekoće. Svježa verbena blagotvorno će djelovati na vaše ruke, a citrusne note učinit će ih mirisnima i nahranjenima. Ulja organskog suncokreta, šljive i masline također pružaju bogato hranjivo djelovanje.

  Verbena Beauty Bag
  Savršen dar za uvod u topliji dio godine. Tamnozelena torbica sadrži dva kozmetička proizvoda koja uvijek možete nositi sa sobom: parfem u formatu od 15 ml i revitalizirajuću kremu za tijelo i ruke u tubi od 75 ml.

  Foto: Matej Čepl i Marija Nikšić

   

  Marija Nikšić 1 1

  DSC 3490

  Marija Nikšić 5

  Marija Nikšić 2 1