FRAKTAL BEAUTY // kolekcija za kožu pod utjecajem hormonalnih promjena

  Fraktal Beauty je kozmetika koja je nastala kako bi odgovorila na hormonalne promjene i tragove koji ostaju na koži, ponajprije tijekom menopauze.

   

  @dubravkapz #beauty #croatian #skincare #fraktalbeauty #menopause #menopauseskincare ♬ Relaxing Japanese-style piano song inviting nostalgia - Akiko Akiyama

   

  Dokazano djelovanje proizvoda već izaziva interes svih dobnih skupina jer Fraktal predstavlja liniju koja je iskorak u novo doba: za suhu i dehidriranu kožu, kožu sklonu iritacijama, serume za dubinski detoks kože, za oporavak od UV zraka ili za zaštitu od plavog svjetla. Osobno iskustvo u njezi kože bilo je presudno za novi smjer koji Fraktal donosi na tržište. Vlasnica brenda, Tea Višek, dugi niz godina je prisutna na području kozmetike i uz svoj tim stručnjaka je odlučila razviti vlastitu liniju njege za kožu. Svim proizvodima je učinkovitost ispitana u neovisnim svjetskim laboratorijima.

  zz

  - Fraktal je čisto iskustvo pretočeno u bočicu. Iskustvo koje ne prestaje s menopauzom. Ta vatra koju osjećamo je energija koja traži novi izraz. Ovaj period života je bila moja prilika da svoje iskustvo i pokretačku energiju prenesem u proizvode u koje vjerujem, u proizvode koje je i moja koža odobrila. Fraktal je upravo onaj element koji trenutno nedostaje u dnevnoj njezi jer je menopauza specifičan period u životu žene, period u kojem se ne pristaje na ništa manje od najboljeg - izjavila je osnivačica i vlasnica brenda Fraktal Beauty, Tea Višek.

   

   

  U razvoju brenda je uz Teu Višek sudjelovala i brend menadžerica Mila Mendez koja je svoj višegodišnji rad na razvijanju svjetskih kozmetičkih proizvoda sada primijenila i u Hrvatskoj.

  - Fraktal je karika koja je nedostajala u dnevnoj beauty rutini, ne samo kože koja se nalazi u periodu menopauze. Fraktalovi proizvodi konkretno ublažavaju problem suhoće i dehidracije, atmosferskog onečišćenja, izlaganja UV zračenju, plavoj HEV svjetlosti ili ponekad neobjašnjivim iritacijama koje se pojave u bilo kojem periodu života. Fraktalova misija je pomoći koži da se lakše nosi s izazovima modernog života - izjavila je brend menadžerica, Mila Mendez.