EUCERIN & FARMACIA // zajedno do recikliranja beauty ambalaže i - poklona

  Kako bi i korisnike Eucerin njege uključio u krug održivosti i potaknuo na promišljanje o zaštiti okoliša brand je pokrenuo promociju 'Recikliram i dobivam'.

  U suradnji s Farmacia ljekarnama, u koje korisnici mogu donijeti praznu Eucerin ambalažu, za vrijeme trajanje promocije 'Recikliram i dobivam' Eucerin vam u zamjenu za 3 prazne ambalaže poklanja njegu za tijelo.

  PR web 4 cr

  Kako do poklona? U odabrane Farmacia ljekarne i specijalizirane prodavaonice donesite minimalno 3 prazne ambalaže Eucerin njege i reciklirajte.

  U promociju je uključena Eucerin plastična, staklena i ambalaža pod pritiskom koju možete ubaciti u Eucerin kutiju za reciklažu.

  Eucerin pH5 sindet bez sapuna ne sudjeluje u promociji, a dvije ambalaže Eucerin Lip Active balzama za usne, 10 ml računaju se kao jedan proizvod.

  Popis Farmacia ljekarni i specijaliziranih prodavaonica u kojima možete praznu Eucerin ambalažu zamijeniti besplatno za novu njegu potražite ovdje.

  U zamjenu za 3 prazne Eucerin ambalaže na poklon dobivate pH5 light losion, 400 ml koji pruža dugotrajnu hidrataciju, jača otpornost kože i smanjuje njenu osjetljivost.

  PR web 1