Dekorativa dosje / kompakt puder + korektor

  Podočnjaci su sve češći problem - rješavamo ih korektorima s korektivnim pigmentima i poštenom hidratacijom. Osim novog korektora Effacernes Longue Tenue koji, ističu, zadovoljava sve te kriterije, Lancôme donosi i novi Teint Idole Ultra Compact, puder koji ima iznimni mat učinak te je vrlo postojan. Korektor je novitet je i u kući Bourjois: sada predlažu Radiance Reveal koji ima ulogu zaglađivanja tena i dugotrajne hidratacije. U ovotjednoj dekorativi donosimo i L’Oreal Paris False Lashes Superstar - maskaru za velike trepavice i tuš za zavodljiv pogled.

  LANCOME2


  Novi Teint Idole Ultra Compact prvi je Lancômeov kompaktni puder s dugotrajnom postojanošću i iznimnim mat učinkom. To je sada moguće zahvaljujući tehnologiji EternalSoft i visokoj koncentraciji perlita (25%). Iako ten nikada nije izgledao tako matiran, tekstura proizvoda Teint Idole Ultra Compact omogućuje jednostavno prekrivanje koje na licu ne djeluje poput maske, već pruža ujednačen. Puder je dostupan u 4 nijanse. Cijena: 371 kn.

   LANCOME1


  Effacernes Longue Tenue Lancôme korektor za područje oko očiju ima visoku koncentraciju korektivnih pigmenata i sastojaka koji potiču hidrataciju i umiruju kožu. Pigmenti unutar filera ostaju stabilni i postojani na koži čitavih 12 sati, dok ekstrakti različka i kamilice umiruju kožu i smanjuju jutarnju otečenost. Koža je potpuno zaštićena zahvaljujući zaštitnom faktoru SPF 30. Cijena: 15 ml, 274 kn.

   LOREAL2

  LOREAL cr


  L’Oreal Paris predstavlja False Lashes Superstar, maskaru koja podiže trepavice i djeluje u dva sinergična koraka: povećava volumen trepavica, a zatim ih produljuje do maksimuma.  Kao partner, tu je tuš za oči sa super savitljivim vrhom koji prirodno prati oblik kapka i time omogućava povlačenje precizne linije u samo jednom potezu. Cijene: maskara 111, a tuš 77,90 kn.

  korektor bourjois

  Bourjois Radiance Reveal korektor zaglađuje ten i pruža 24 satnu hidrataciju, formula sadrži vodu glečera s Mont Blanca i hijaluronsku kiselinu, ističu u poznatoj kozmetičkoj kući. Dolazi u bočici zamagljenog stakla s metalnim poklopcem, u tri nijanse. Spužvasti aplikator služi za lako nanošenje kremaste teksture. Cijena: 69,90 kn.