Davines Energizing / protiv opadanja kose

  Energizing proizvodi su posebno pripremljeni za rješavanje problema vlasišta i lomljive kose sklone opadanju, nudeći tretmane za različite oblike opadanja kose. Formule se odlikuju  visoko koncentracijom višefunkcionalnih aktivnih sastojaka: caffeine phytoceutical ima još jače djelovanje u kombinaciji s grupom enzima sirtuinima (produžuju život) i beta-glukanima.


  Enrg


  Kofein stimulira cirkulaciju vlasišta i potiče metabolizam dok Sirtuini, koji su također poznati kao‘proteini  dugovječnosti’, brinu o antioksidaciji i anti-age aktivnosti, osnažuju i jačaju vlasište. Zadnje, ali ne manje važno, su beta-glucans prirodni polysacharidi koji jačaju naš imunitet organizma.

  Posebna je pažnja pridana i mirisima formula: sadrže esencije cimeta, đumbira kao i esencijalno ulje crnog papra, čija je osnovna zadaća stimulacija vlasišta.

  Energizing šampon
  Nježno čisti kosu stimulirajući vlasište na izbacivanje toksina. Zahvaljujući mirisima eteričnih ulja djeluje stimulirajuće na raspoložeje tako da vraća energiju i vitalost.  

  Enrg shampoo

  Energizing gel  
  Kod sezonskog gubitka kose, kao preventivan tretman usporava proces opadanja kose stimulirajući metabolizam, vraćajući snagu i punoću finoj i stresom uištenoj kosi. Nanosi se na vlasište i izrast oživljava vlasište i djeluje kao lagani podstylig.
  Idealan u kombinaciji s Energizing šamponom.

  Enrg gel

  Energizing losion
  Tretman za osjetljivo vlasište i kosu sklonu opadanju stimulira mikrocirkulaciju kože i osigurava elastičnost vlasišta što dovodi do smanjenog gubitka kose. Posebno se preporuča za pojačan gubitak kose uzrokovan stresom i tijekom sezonskog opadanja kose, ali i kao preventivni tretman kod osjetljivog vlasišta i slabe kose.

  Enrg losionEnrg superactiv

  Energizing superactive
  Koncentrirani multi-aktivni proizvod koji zaustavlja hormonalno opadanje kose. Potiče rast zdrave i jake kose, regenerira vlasište, vraća mu tonus te potiče normalnu regulaciju sebuma.
  Obogaćen je aktivnim sastojcima ekstrakta Black cohosh, stare biljke porijeklom iz Sjeverne Amerike koja inhibira enzyme 5-α-reductase, a transformira testosterone u dihydrotestosterone: inhibirajući ovaj enzim, što suzbija oboje - androgenu alopeciju i hiper-produkciju sebuma, što je usko povezano.
  Koristi se u kombinaciji s Energizing šamponom u borbi protiv opadanja kose, te u kombinaciji s Rebalansing šamponom za rješavanje problema masne kose.