Davines Detoxifying / za dubinski čistu kosu

  Detoksikacija je proces čišćenja organizma od toksina koji slabe imunitet čime se povećava vjerojatnost obolijevanja. Postupak detoksikacije preporučljivo je provesti bar dva puta godišnje, a zbog današnjeg načina života postalo je i nužno. Osim fizičkih beneficija detoksikacija je dobra i za mentalno zdravlje jer smanjuje tjeskobu i posljedice prekomjernog stresa i trebamo je shvatiti kao nešto što se mora napraviti da bismo ugodnije i zdravije živjeli.

   

  natural-tech

   

  Kako je tijelu potrebno unutarnje čišćenje tako je i kosu i vlasište potrebno očistiti od nakupljenih toksina. Upravo zato postoje tretmani koji dubinski uklanjaju nečistoće koje se klasičnim pranje ne mogu ukloniti. Cilj ovih tretmana je potpuno ukloniti ostatke proizvoda za stiliziranje, prirodne masnoće, prhuti  i nečistoće nakupljene na kosi tijekom vremena. Davines Detoxifying Naturaltech linija je proizvoda koja dubinski čisti, revitalizira i regenerira beživotno vlasište i kosu.

   

  detoxifying1

   


  Tretman je dizajniran da očisti od nečistoća iz okoliša koji su se s vremenom nataložili na kosi i vlasištu, dok istovremeno njeguje i ima antioksidativno djelovanje, štiteći od utjecaja slobodnih radikala. Formula sadrži fitoseutikale artičoke koja je sama po sebi poznata kao odličan antioksidant. Za miris su zaslužna esencijalna ulja kardamoma, korijandra i mente koja imaju stimulativno, antiseptičko i umirujuće djelovanje.

  Linija sadrži tri proizvoda
  Detoxifying Mud – blato za čišćenje nečistoća s vlasišta i kose nastalim zagađenjima iz okoliša.
  Formula je na bazi gline iz spa područja Acqui Terma (Piemonte, Italija) koja zahvaljujući svojim upijajućim svojstvima osigurava savršeno uklanjanje svih vrsta nečistoća i smoga nakupljenih na kosi.

  Detoxifying Superactiv –specifični multi-aktivni koncentrirani proizvod za dubinskog čišćenje i regeneraciju vlasišta.
  Bogat je s Gluconodelta-lactone: to je tvar u koži koja djeluje kao posrednik u procesu obnavljanja stanica. U prisutnosti vode stvaraju se peeling čestice koje stimuliraju obnovu stanica, sprečavajući iritacije, škakljanje i svrbež, što je obično prisutno kod sličnih tretmana, posebno ako je vlasište osjetljivo. Također, gluconodelta-lactone ima antioksidativno djelovanje jačajući prirodnu obranu kože.

  Detoxifying Scrub Shampoo – revitalizirajući peeling šampon za beživotno vlasište.
  Šampon je delikatna kombinacija prirodnih sastojaka i piling čestica za nježno, ali dubinsko čišćenje vlasišta i zaštitu od utjecaja slobodnih radikala. Namijenjeno je dubinskom čišćenju „ugušenog“  vlasišta i vlasišta koje se trajno ili povremeno ljušti. Nije za osjetljivo, iritirano vlasište.

   

  Kardamomkorijander
  Kardamom i korijander

  Za bolji tonus vlasišta i da biste osigurali što bolji rast kvalitetne kose preporuka je da se svakih 2 do 3 mjeseca, ili kad imamo osjećaj „da nam kosa ne može disati“, napravi ovaj detoksikacijski tretman ili piling vlasišta. Time se osigurava odlična podloga za rast zdrave kose.

  Detoxifying mud

  Detoxifying scrub shampoo  Detoxifying superactive

   

  Za miris linije Davines Detoxifying Naturaltech zaslužna su esencijalna ulja kardamoma, korijandra i mente koja imaju stimulativno, antiseptičko i umirujuće djelovanje.

  menta