CLEAN BEAUTY // u Zagreb stigli brendovi SEPAI I APOEM

  Sepai je inovativni skin care brand koji nosi oznaku The Butterfly Mark, koju dodjeljuje kompanija Positive Luxury.

  - Ova kozmetika funkcionira po principu visoke tehnologije koja djeluje na telomere, krajeve kromosoma, moglo bi se reći njihove zaštitne kape i po najnovijim istraživanjima važne faktore u procesu starenja. Njima se pripisuje „turn over“ uloga u staničnoj obnovi kože. Misija je kombinacijom bio tehnologije i molekula vratiti biološki sat koži pomoću navedene biotehnologije, koja poboljšava rad stanica iznutra – objavio je brend Sepai.

  fb8c192a204141d0c4b215e502844b20


  Apoem, sestrinski brand Sepaia, temelji se na aromaterapiji i fitoterapiji mediteranskim biljem te bio plazmi. Spada u grupu Pregnant Frendly Products.

  Naime, za trudničke beauty promjene na koži, kao što su strije, suhoća, svrbež i hiperpigmentaciju, brend ima linij Calm koja sadrži centelu, pšenično i mošusne ruže.

  ND4 5016

  - Vizija Apoema je prirodnost, a inspiracija priroda. Proizvodi su u skladu s Clean beauty filozofijom - veganski, bez silikona, sulfata, parabena, a također kao i Sepai ne sadrže „sive sastojke“ i nisu testirani na životinjama. U izradi preparata koristi se isključivo organski uzgojeno bilje. Vlasnici su ISO certifikata o 16128 o organskim i prirodnim proizvodima, a na svakom proizvodu naznačena je oznaka o postotku prirodnih sastojaka – objavljeno je u najavi.

  Ambasador brendova je kozmetički salon Epilderm u Zagrebu.

   ND4 5012