Biotherm Dry Touch / ljeto 2014.

  Biotherm 2014. godine predstavlja svoju prvu liniju Dry Touch proizvoda za zaštitu od štetnih sunčevih zraka. Tekstura je nemasna, te pruža zaštitu i hidrataciju zahvaljujući Biothermovoj izvanrednoj formuli za njegu kože. - Visoka zaštita naših unaprjeđenih sunčevih filtara te formula s hidratacijskim učinkom sada su spojene u nevidljivu dry touch teksturu - brzosušeće silicijeve mineralne čestice u kombinaciji s antioksidantom vitaminom E i drugim aktivnim sastojcima. Dry Touch je dostupan u osvježavajućem spreju - 'maglici' za tijelo ili mat kremi za lice, a osmišljen je upravo za prave ljubitelje sunca, kojima je napokon dostupan proizvod u kojem će istovremeno uživati i dobiti optimalnu zaštitu od štetnih utjecaja - objavio je Biotherm.

   

  TS-130517-Biotherm01 0259V5
  Zaštitno lice linije je model Filippa Hamilton

   

  U svrhu pružanja visokog stupnja zaštite i hidratacije, Biotherm je razvio novi Brume Solaire Dry Touch koji se na koži gotovo ne osjeća, a donosi suhi finiš iznimne mekoće. Učinkovit sustav filtara Mexoryl pruža široki spektar zaštite od UVA i UVB zraka. Boosteri unaprjeđuju ravnomjerno raspoređivanje filtara po površini kože, pružajući ujednačenu pokrivenost i bolju zaštitu.

  Brume Solaire 200ml SPF30 BD crLait Solaire 200ml SPF15 BD cr

  Budući da zdrav ten ovisi o kvaliteti kože, Biothermovi proizvodi za zaštitu od štetnih zraka, tri za tijelo i dva za lice, sadrže vitamin E koji ima antioksidacijsko djelovanje. U moderniziranoj, premium ambalaži u sedefno žutoj nijansi, svaki od ovih proizvoda utjelovljuje našu filozofiju koja promiče zaštitu, uživanje na suncu i zdrav ten.  

  Mlijeko za tijelo ZF 15, ili 30 ili 50, 200 ml, 200 kn
  Mlijeko za tijelo 400 ml 280 kn
  Creme dry touch ZF 30 ili 50, 192 kn
  Baume solaire dry touch za osjetljivu kožu ZF 30, 216 kn
  After sun losion 216 kn

  GDJE KUPITI: Mueller

  dry 7  107 construc fond CDaplat copie cr