Becutan radionica // ovogodišnja tema - ponosni tate

  Tate se na jedinstven način povezuju s novorođenom bebom te stvaraju neraskidivu povezanost koja traje cijeli život. Tate su, naime, bile tema na ovogodišnjoj ‘Becutanovoj radionici za roditelje’ koja se održala u prekrasnoj Magnolia Slastice uz poznate tate i brojne mame.

  O ulozi očinstva pričali su Stjepan Vukadin, Fabijan Pavao Medvešek, dr. Natko Beck uz dr. Dianu Puževski i moderatora Mirnu Medaković Stepinac te poseban gost Tarik Filipović, koji je nekada bio prvi brend ambasador Becutana.

  DSC 5396

  - Kažu da je lako biti otac, ali treba puno više da bi postao TATA! Figura koju ja pamtim kao najveći moralni i ljudski autoritet i uzor, sve propušteno u djetetovu odrastanju teško nadoknadiš a dijete, kada čovjek postane, pamti puno toga što nisi propustio. I to ga nerijetko određuje i usmjerava. Ali, uz svo poštovanje nama očevima i našim očevima moj glas ide jednoj i jedinoj – MAJCI! - naveo je Tarik.

  Značaj i važnost balansa roditeljstva naglasio je dr. Natko Beck: ‘Svi mi radimo greške, ali i učimo iz grešaka, trudimo se napraviti najbolje u tom trenutku. Važno je da se educiramo i da uviđamo gdje griješimo, jer nas to čini bolji ocem! Bitan je balans u roditeljstvu, očevi i mame trebaju ravnopravno sudjelovati od samog rođenja bebe.’

  ‘Ovogodišnja Becutanova radionica imala je za temu ulogu očeva u odrastanju djeteta od najranijih dana, s naglaskom na izazove koje roditeljstvo nosi, a u kontekstu promicanja pozitivnog i ravnopravnog roditeljstva. Becutan je kao i uvijek bio aktualan te je pozvao i poznate tate da kažu svoja iskustva o porodiljnom dopust, te o povezivanju sa svojom djecom. Svi su bili unisoni u stavu da je uloga oca u odrastanju izuzetno važna’ - izjavila je renomirana pedijatrica dr. Diana Puževski.

  Više od 45 godina povjerenja i tradicije branda Becutan, prenose se s generacije na generaciju, a pritom se može istaknuti upravo njena kvaliteta. Formulacija svih proizvoda napravljena je po unikatnoj recepturi. Izrazito je blaga i nježna, štiti i njeguje kožu, a pritom doprinosi i jačanju njezine zaštitne funkcije. Jedna od osnovnih karakteristika Becutan proizvoda je neutralna pH vrijednost, prilagođena vrijednostima zdrave dječje kože.

   DSC 5340