Beauty upgrade / MAC boje, organske kreme & čistač

  U MAC uskoro stiže nova Fashion Pack kolekcija, inspirirana električnim tonovima koje nose cure u prvim redovima modnih revija. Estee Lauder podsjeća na večernje čišćenje kože i donosi inovativnu formulu, dok će ljubitelji organske kozmetike doći na svoje s novom Earth Line linijom za sunčanje.

  ANR Gabriella Wilde Advertorial

  Advanced Night Micro Cleansing Balm – novi čistač idealan za noćno čišćenje kože lica pomaže noćnom oporavku kože. Kao autoritet u noćnom oporavku, Estee Lauder razumije važnost čišćenja kože lica, uklanjanja make up-a i svih nečistoća koje se na koži skupljaju tijekom dana. Idealan proizvod za sve tipove kože, ne isušuje, te ostavlja kožu mekom i glatkom. Sadrži ekstrakt lavande i kamilice koji umiruju kožu lica. Cijena: 349kn (70ml).

  Advanced Night Cleansers Balm Product Shot Global Expiry December 2017 cr  MAC Fashion Pack kolekcija koja uskoro stiže i kod nas donosi snažan ton fuksije, ljubičaste, smaragdne, duboko plave… Sjedni u prvi red i ostavi trag, predlaže slavna kozmetička kuća.

  MAC FashionPack AMBIENT RGB 300dpi


  Od nedavno je u svim bio&bio trgovinama dostupna organska linija za sunčanje Earth Line: proizvodi sadrže prirodne mineralne filtere koji reflektiraju UVA i UVB zrake i snažne antioksidanse poput bijelog čaja, vitamina E, A, C te biljne i antipigmentacijske ekstrakte i organsko arganovo ulje. Proizvodi zadovoljavaju BDIH i ICADA eko standarde. Ne sadrže parabene, parafin ni sintetske mirise te su bez nano čestica i bez sintetskih filtera. Earth Line proizvodi pogodni su i za najosjetljiviju kožu, ne ostavljaju bijeli trag, ne začepljuju pore te su i vodootporni. Nisu testirani na životinjama i sadrže fair-trade sastojke.
  Krema za samotamnjenje s vitaminom E (100 ml, 127 kn)
  Krema za lice i tijelo ZF20 (150 ml, 191 kn)
  Krema za lice ZF15 (50 ml, 147 kn)
  Balzam za usne ZF10 (10 ml, 89 kn).

  earth line