BEAUTY_tools // ESSENCE nova kolekcija "it's BRUSH hour!"

  Kistovi variraju, ovisno o obliku i gustoći, stoga Essence donosi idealan vodič za naše beauty rituale.

  Savršeni make-up najbolje je postići primjenom odgovarajućih alata za ljepotu. Nisu sve kistovi jednaki. Oblik i gustoća kistova igraju presudnu ulogu u nanošenju različitih tekstura, poput tekućeg pudera, kremastog korektora ili puderastog rumenila. Novi kistovi sa sintetičkim čekinjama u essence trendovskoj kolekciji “it's BRUSH hour!“ hour! - nude raznolikost oblika i veličina kistova za stvaranje različitih izgleda ili isprobavanje novih. Posebne meke ručke na dodir savršeno leže u ruci i osiguravaju preciznu i sigurnu primjenu tekstura.

   1 1337x1536

  Kist za blendanje sjenila

  Oči se mogu naglasiti na različite načine koristeći različite stilove šminkanja. Važna je ne samo kombinacija boja, već i način na koji se međusobno blendaju na kapku. Kist za blendanje sjenila idealan je za stvaranje glatkih prijelaza.

  Precizan kist za sjenilo za oči

  Za taj dodatni poseban dodir kada je u pitanju šminkanje očiju: precizan kist za sjenilo za oči, precizne linije ili pojedinačni efekti u boji mogu se postići vrlo učinkovito. To je savršeni alat za stvaranje naglasaka u unutarnjem kutu oka, za blendanje praškastih ili kremastih linija duž kapka kao i “cut crease” tehniku.

  Kist za sjenčanje

  Kist za sjenčanje sjenila koristi se za velikodušno i ravnomjerno raspoređivanje osnovne sjene na kapku. Zatim se može koristiti za jednostavno nanošenje dodatnih sjenila u nekoliko slojeva. Kist za sjenčanje je stoga apsolutno must-have za šminkanje očiju, jer nanosi upravo pravu količinu sjenila na oko.

  1 1337x1536

  Kist za lice

  Kistovi poput kista za lice s manje čvrsto uvezanim i voluminoznim sintetičkim čekinjama idealne su za glatku primjenu i blendanje puderastih tekstura poput pudera za setiranje, bronzera ili rumenila. Ovaj kist je idealan za prirodni make-up izgled.

  Precizan kist za lice

  Precizan kist za lice idealan je beauty alat za postizanje posebni efekata i definiranih kontura na licu. Zahvaljujući tankom, blago suženom obliku kista, puder za konturiranje ili highlighter se može nanijeti tamo gdje je potreban učinkovit izgled šminke.

  Buffer kist za puder

  Kist za puder glatko nanosi tekući puder - ili kremasto rumenilo ili highlighter - i pažljivo ga unosi u kožu. Ovaj kist ima optimalnu strukturu i veličinu kako bi stvorio prirodan izgled šminke i besprijekoran ten.

  Držač za kistove

  Držač za kistova savršen je za tvoju kupaonicu ili toaletni stolić kako bi tvoji kistovi bili uredno posloženi. Bilo da ga koristiš za odlaganje ili sušenje - zahvaljujući posebnim utorima tvoji kistovi su uvijek posloženi i pri ruci, tako da možeš stvoriti sjajan izgled u bilo kojem trenutku.

  1 1337x15361 1337x15361 1337x15361 1337x1536