Aroma-Perfection termoaktivna maska, Nuxe

  Kao najizloženiji dio lica, T-zona sadrži veći broj žlijezda lojnica koje pojačanim izlučivanjem sebuma štite kožu od negativnih vanjskih utjecaja. No, upravo zbog toga javljaju se određene negativne posljedice na ljepotu tena. Masni sjaj kože, crni mitiseri i prištići, a ponekad i veći upalni procesi poput akni, djeluju neuredno i nečisto te narušavaju njezinu ljepotu.

  222

  Prvi i najvažniji korak u njezi svake kože jest čišćenje, a kod mješovitog i masnog tipa, ovaj korak ujedno je i neophodan za održavanje njezine ljepote. U tome nam pomaže i inovativna Nuxeova maska, pravi 2U1 proizvod za dubinsko čišćenje kože i "odčepljivanje" pora.  

  Zahvaljujući termoaktivnim mineralnim puderima, ova maska u dodiru s kožom stvara termički učinak ugodnog zagrijavanja kože koji otvara i dubinski pročišćava pore. Nakon minute, koža će biti dubinski pročišćena, a puderi oraha i jojobe tu su kako bi laganom piling-masažom uklonili mrtve stanice i ujednačili ten. Puderi bijele gline te puderi riže za kraj, upijaju suvišan sebum i matiraju kožu. Nakon ispiranja, koža postaje meka, pročišćena i lijepo matirana.

  CIJENA: 152,30 kn

  GDJE KUPITI: U odabranim ljekarnama