Afrodita / ljepota i njega na prirodan način

  Afrodita Cosmetics je vodeća slovenska kozmetička kuća koja visokokvalitetnim kozmetičkim proizvodima i uslugama već 45 godina dosljedno ispunjava želje, potrebe i očekivanja krajnjih i profesionalnih korisnika (kozmetički i frizerski saloni te wellness i spa centri). S potrošačima, kao i sa svim ostalim sudionicima, uspostavljaju i njeguju partnerske odnose koji se temelje na povjerenju i recipročnosti. Svjesni su ekološke odgovornosti, stoga posebnu pažnju posvećuju očuvanju prirodnog okoliša - neprestano se trude poboljšati ekološke aspekte poslovanja i racionalne potrošnje energije, sirovina i drugih prirodnih izvora.

  gold

   

  Sinonim su za učinkovitu, prirodnu, povjerenja vrijednu te korisnicima i okolišu prilagođenu robnu marku.
  Povijest brenda:

  •    1970. godine Danica Zorin Mijošek, ustanoviteljica i direktorica, otvara prvi kozmetički salon. Slaba ponuda kozmetičkih proizvoda navodi je do produkcije prvog proizvoda za njegu lica – kreme od kamilice.
  •    Oduševljenje potrošača potiče je na organizaciju proizvodnje i otvaranja poduzeća Kozmetika Afrodita d.o.o. krajem 80-ih. Kupci su konačno mogli pronaći proizvode robne marke Kozmetika Afrodita i na prodajnim policama u većim trgovačkim lancima.
  •    Početkom 90-ih sa strateškim ciljanjem na strana tržišta nezavisno od tadašnjih društveno-ekonomskih promjena Afrodita Cosmetics uspela je zadržati sve zaposlene i uspješno nastavlja zacrtanim putem.
  •    Danas Afrodita Cosmetics zapošljava 130 ljudi različitih struka (farmacija, kemija, mikrobiologija, marketing). U prodajnom programu sadrži preko 600 vlastitim znanjima razvijenih kozmetičkih proizvoda. Kozmetika Afrodita sinonim je za kozmetičke usluge najviše kvalitete te usluge medicinske i estetske dermatologije a istodobno to je i poduzeće međunarodnih dimenzija.

   

  afrodita4

  U samom sjedištu poduzeća u Rogaškoj Slatini otvorili vlastitu prodavaonicu kozmetike: jedino mjesto gdje je moguće upoznati sve proizvode Afrodita Cosmetics, isprobati ih i kupiti po iznimno povoljnim cijenama. Što je još važnije, uz bogatu ponudu proizvoda, tu je i kutak za savjetovanje u kojem Afroditine stručne kozmetičarke provode analizu kože i na taj način pomažu klijentima odabrati pravi, odgovarajući proizvod za sebe.


  Afrodita Cosmetics prisutna je na 20 tržišta u svijetu. Na postojećim tržištima opskrbljuje više od 40.000 maloprodajnih mjesta, kvaliteti merke vjeruje više od 15.000 kozmetičkih i frizerskih salona te wellness i spa centrova u Sloveniji i inozemstvu.
  Afroditine vrijednosti su: ljepota, poštenje i povjerenje, kvaliteta, fokus na potrošača, saznanja i inovacije, društvena odgovornost i tradicija.
  Na temeljima vlastitog razvoja proizvode visokokvalitetne, prirodne potrošačima i okolini ugodne kozmetičke proizvode – za nju i za njega te za sve starosne skupine. Zavisno od namjere, vrste potrošača i prodajnih putova proizvode sljedeće prodajne programe:
  •    BEAUTY CARE (proizvodi  široke potrošnje, namijenjeni konačnim potrošačima)
  •    PROFESSIONAL (proizvodi, namijenjeni profesionalnoj upotrebi u kozmetičkim i frizerskim salonima te wellness i SPA centrovima. Uz to PROFESSIONAL HOME CARE proizvodi, koji su dio programa Salon exclusive i namijenjeni su potrošačima, koji žele produžiti kvalitetnu njegu i nakon posjete profesionalnim kozmetičkim salonima).
  •    proizvodnja robnih marki.

  U proizvode, razvijene po vlastitim recepturama, u najvećoj mjeri ugrađuju samo provjereno najbolje prirodne aktivne sastojke. Proizvodi imaju i do 96,5 % sastojaka prirodnog izvora i ekološkog podrijetla. Sve više i više isključuju ne-prirodne sastojke kao što su parabeni, parafini, silikoni, vazelina, umjetna bojila i sintetički mirisi.
           

  afrodita


  Beauty centri Afrodita
  U okviru poduzeća već 45 godina postoje i Beauty centri Afrodita - spoj modernog interijera, profesionalne usluge i vrhunskih preparata sasvim će sigurno zadovoljiti potrebe i najzahtjevnijih klijentica i klijenata. Saloni su uglavnom locirani u prestižnim hotelima u Rogaškoj Slatini na više od 700 m2.
  Beauty centar Afrodita u Rogaškoj Slatini mjesto je gdje će vas dočekati vrhunska usluga i preparati te ugodan ambijent. Uz besplatnu kompjutersku analizu kože, ondje se nudi veliki izbor tretmana za pomlađivanje, anti-age njegu, vitalizaciju, regeneraciju, njegu mladenačke kože, rješavanje određenih nepravilnosti kao što su hiperpigmentirane lezije, akne, couperosa… sve do deluxe njege sa zlatom.

  Za tijelo su osmišljeni izuzetni tretmani sa specijalnim maskama, masaže sa 100% prirodnim uljima, tretmani za regeneraciju, revitalizaciju kože tijela, opuštajuće aromaterapeutske masaže, vrhunski anticelulitni tretmani. Uz kvalitetne tretmane za njegu lica i tijela, u beauty centru možete uživati i u uslugama manikure i pedikure. Prostori su napravljeni tako da se mogu prilagoditi posebnim željama i prigodama. Zato je idealno mjesto gdje mogu najbolje prijateljice provesti nezaboravne trenutke u isto vrijeme i u istom prostoru, ili za romantične trenutke u dvoje ...

   

  afrodita1
  Sjedište Afrodite u slovenskoj Rogaškoj Slatini


  Uključite ljepotu u vaš izletnički dan - dodajte vašem programu posjetu Kozmetike Afrodita. Primit će vas otvorenih ruku, pripremiti vam zanimljivu prezentaciju poduzeća te vam na vašu želju uz prethodni dogovor organizirati mini kozmetičku radionicu koja će sigurno razveseliti ženski dio izletničke grupe. Potrudit će se da iz njihove kuće ljepote odete zadovoljni te uz proizvode ponesete i puno lijepih i pozitivnih utisaka.

   

  kozmetika-afrodita-sapuni

   

  thermal afrodita