SKIN_upgrade // švedski lifestyle princip LAGOM upakiran u prirodne Barnängen formule

  Da, obožavamo sve što je švedsko, od njihovog dizajna i uređenja interijera do kozmetike... no, možda nam je najdraži njihov princip života lagom, koji nam sugerira da živimo – ležerno i bez stresa, u skladu s prirodom. Zvuči predobro da bi bilo istinito! No, svakako možemo učiniti male korake prema takvom lifestyleu, na primjer korištenjem kozmetike Barnängen, tvrde naši dragi Šveđani.

   barnaengen1

  Povodom predstavljanja ovog, naravno, prirodnog brenda, jučer je u slatkoj zagrebačkoj slatičatnici Magnolija (sve poznatijoj za evente), predstavljena kozmetika koja je rođena davne 1873. godine... početak je bio jedan sasvim jednostavan sapun. Ubrzo ga je prepoznalo i plemstvo te ovaj brend postaje ekskluzivni dobavljač švedskoga dvora već 1876. godine.

  Danas je to respektabilna kompanija koja nudi linije za njegu tijela i lica. No, sapun je još uvijek tu, Šveđani se njime peru i dan danas.

   

  barnaengen1

  - Balzami, kreme i losioni za tijelo te ulje i gelovi za tuširanje i kupanje u dvije proizvodne linije, Nordic Care i Nordic Rituals, pravi su spoj prirode i znanosti, nadahnuti švedskom prirodom i klimom, a oblikovani prema nekim od najstarijih švedskih tradicija. Sastojci inspirirani nordijskom prirodom podsjećaju na švedski krajolik, svjetlo, more i šumu koji stvaraju jedinstvenu oazu rijetkih i raznovrsnih biljaka, trava i hranjivih sastojaka u koje se Šveđani pouzdaju i koriste ih stoljećima. Kao rezultat toga, Barnängen proizvodi za njegu tijela sadrže ikone nordijske prirode poput močvarne jagode, breze i bazge, pomiješane sa znanstveno potvrđenim formulacijama koje kožu štite od isušivanja i iritacije kao što je već poznati sastojak Cold Cream, recept naslijeđen od nordijskih predaka – ispričala je na događanju voditeljica Antonija Stupar Jurkin.

   

  barnaengen1barnaengen1

  barnaengen1barnaengen1barnaengen1barnaengen1barnaengen1