Username *
Password *
Remember Me

 

Od zatezanja do trnaca, svrbeža, osjećaja nelagode, topline, a ponekad čak i crvenila, koža reagira na naš promjenjivi svijet kroz simptome koje najčešće osjećamo, ponekad i ne vidimo. No, za razliku od neposlušne kose, razdoblja kada koža nije u najboljem stanju mogu izazvati mnogo dugoročnije posljedice koje se manifestiraju na različite načine – savjete kako prepoznati te simptome donose stručnjaci kuće Lancôme.

 

 lancome1

1. Suhoća
Ponekad vas uznemiri i sama pomisao da morate dotaknuti kožu lica, koja je pod prstima vrlo suha, gotovo gruba.

2. Svrbež
Vaša vam koža stvara takav osjećaj neugode da ne biste imali baš ništa protiv da je date prvoj osobi koja naiđe, i uzmete njezinu. A znamo da se svrbjeti – nema smisla.

3. Žarenje
Mnogi će reći da je spontano izgaranje urbani mit, no na vašoj se koži ponekad javlja tako intenzivan osjećaj žarenja da se već brinete.

4. Zatezanje
Čini vam se kao da vas razvlače na sve strane. Nalazite li se pred moralnom dilemom? Nipošto. Zateže vas vaša koža.

 

Predlažu Lancôme Advanced Génifique Sensitive
Formula je rezultat tehnološkog postignuća: sadrži snagu kultnog seruma Advanced Génifique u kombinaciji s antioksidacijskim kompleksom vitamina E i ferulinske kiseline, uz dodatak novih, umirujućih probiotičkih frakcija laktobacila. Potonji je posebno snažan, ali nestabilan aktivni sastojak, koji su stručnjaci u Lancômeovim laboratorijima uspjeli izolirati u ampuli koristeći svježe kozmetičke sastojke. Laktobacili se aktiviraju netom prije korištenja, pružajući maksimalnu učinkovitost. Cijena: 633 kn, Douglas.

 

lancome1

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.