Username *
Password *
Remember Me

Jutarnje spremanje kad baš i nemamo previše vremena (osim ako namjeravate promijeniti navike za početak dana), vjerojatno uključuje i kakav-takav make-up: donosimo nekoliko super-praktičnih trikova koji će razbuditi lice. Kako ten blijedi, a jesen se polako navlači na naše nebo, ponekad kao da si izgledamo isprano.... no tu su neke sitnice koje će riješiti stvar.

 

 heatons 816073
Jasper Conran // prshots


1 Bronzer, da, stari dobri bronzer i dalje vlada, nosimo ga tijekom cijele godine. Ide na cijelo lice, lagano, a naglasak je na obrazima. Neka ima malo sjaja, prizivat će ljeto. No, ne smije biti prevelika razlika između nijanse kože i bronzera. Također, ako je mat, djelovat će poput mrlja. Zato – let it glow. Ovako sređeno lice može čak i bez maskare.

2 Lice je u fokusu, kvaliteta kože, uložite u dobre dnevne i večernje kreme, a na lice stavite highlighter i malo pudera u kamenu. Koža se djelovati blistavo! Na obraze? Lagano nježno mareličasto ili ružičasto rumenilo, ovisno o puti.

3 Podočnjake pokrivamo – idealni su zelenkasti i ini korektori, malo gušće teksture, koji odlično pokrivaju. No, korektor ne stavljati na vanjski dio podočnjaka, ući će u borice i još ih više istaknuti.

 

 M686 FALL LOOK 17 P04C Rouge L4 F39
Rouge Dior Lipstick, 280 kn

 

4 Crveni ruž – malo toniranja lica i boja na usnima dat će vam instant-beauty look. A i osjećaj je super!

5 Minimalizam – ne pretjerujte sa šminkom ujutro, hrpa podloge i ostalog daje umoran izgled, a i dok dođemo do odredišta, vjerojatno će vlaga, kiša i vjetar odraditi svoje. Zato – samo jednostavno! Lagana podloga, može i kamen puder koji ima nježniju formulu, lagani sjaj, light efekt.

6 Sjajilo – osim u smislu ljepote, usnama čini čuda. Osim toga, dobro je imati neki dobar balzam koji će ih spasiti vjetra i hladnoće.

 

heatons 816073 

Karlie Kloss // Express

Chanel 07 LOOK 3 Adb98 LD
Chanel Palette Essentielle Beige Medium 504 kn

heatons 816073
Heatons // prshots