Username *
Password *
Remember Me

Sunčeva svjetlost, intenzivna vrućina i boravak u klimatiziranom prostoru mogu izazvati dehidraciju kože, a tada koža postaje osjetljiva, suha, gruba na dodir i bez sjaja. Jedan od prvih znakova starenja kože je upravo dehidriranost kože, sitne linije i bore oko očiju, koža koja gubi elastičnost i tonus, stoga bez obzira na tip kože ili godine, hidratacija treba biti neizostavan dio naše svakodnevne rutine jer voda koži daje život i vraća ljepotu – upozoravaju stručnjaci iz Eucerina.

AQUAporin ACTIVE bogati rich intenzivni losion za tijelo


Sigurni znaci dehidriranosti kože:
• osjećaj suhoće i zatezanja kože
• koža koja izgleda umorno i beživotno
• neugodnost nakon čišćenja
• povećana osjetljivost kože
• sklonost oštećenjima.

AQUAporin ACTIVE bogati rich intenzivni losion za tijelo

90% ljudskog tijela čini voda tako da je hidratacija iznutra, ali i izvana neophodna za normalno funkcioniranje organizma. U ovom slučaju pravilo umjerenosti ne vrijedi jer se s hidratacijom ne može pretjerati. Naime, i mali nedostatak vode u koži može potaknuti stvaranje bora, a koža može postati beživotna i brže stariti jer gubi elastičnost, a slabi i njeno vezivno tkivo. Oko očiju se mogu stvoriti tamni kolutovi i natečenost, a problem dehidrirane i osjetljive kože može zahvatiti svakoga, neovisno o tipu kože.

AQUAporin ACTIVE bogati rich intenzivni losion za tijelo

Formula Eucerin AQUAporin ACTIVE njege sadrži glukoglicerol koji aktivira vlastiti sustav hidratacije kože pomoću akvaglicerolporina, a znanstvenim ispitivanjima potvrđeno je da glukoglicerol može prodrijeti u dublje slojeve epiderme i potaknuti stvaranje novih akvaporina. Tako više vlage dospijeva iz stanice u stanicu sve do dubljih slojeva epiderme, a uz redovitu primjenu stalno se i dugotrajno poboljšava hidratacija kože.


Osim krema prema vrsti koži, Eucerin AQUAporin ACTIVE njega sadrži inovativni aplikator za nanošenje Eucerin AQUAporin ACTIVE kreme za njegu područja oko očiju. Srebrni vrh raspodjeljuje kremu bez pritiska, hladi i djeluje na otekline i tamne podočnjake, a područje oko očiju djeluje odmoreno i blistavo svježe!

AQUAporin ACTIVE bogati rich intenzivni losion za tijeloAQUAporin ACTIVE bogati rich intenzivni losion za tijelo

AQUAporin ACTIVE bogati rich intenzivni losion za tijelo

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location