Username *
Password *
Remember Me

Formula s CM-glukanom i vitaminom E potiče i pospješuje obnovu prirodnog obrambenog mehanizma, štiti kožu od preranog starenja, iritacija i oksidativnog stresa. Skincode losion za zaštitu lica sa SPF 50+ pruža širok spektar zaštite od UVA i UVB zraka kako bi se spriječila oštećenja kože koja izaziva sunce. Lagana, brzo upijajuća formula s CM-glukanom i vitaminom E potiče i pospješuje obnovu prirodnog obrambenog mehanizma, štiti kožu od preranog starenja, iritacija i oksidativnog stresa.

FARMACIA - koja mi je najbliža? 

 

skincode


Dermatološki testirana formula bez boja, mirisa, konzervansa i sastojaka životinjskog podrijetla, osim što štiti od UV-zračenja, pruža cjelodnevnu vlažnost i baršunastu glatkoću koži.


Skincode losion za zaštitu lica od UV-zračenja SPF 50, 50 ml, trebao bi biti temeljni dio njege lica za sve, i muškarce i žene. Lagane je i nemasne teksture sa širokim spektrom zaštite od UVA i UVB zraka, potiče obrambeni mehanizam kože i čini je hidratiziranom i glatkom. Proizvod sadrži CM-glukan, UV-zaštitne filtere, ekstrakt vanilije, vitamine C i E. Zaštitni faktor 50, uz dodatne iscjeljujuće sposobnosti, omogućuje bezbrižno uživanje u suncu.

 

 skincode

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location