Username *
Password *
Remember Me

Brzinsko tamnjenje osigurat će pekmez, super-popularan proizvod ovih dana, kad je koža još uvijek više-manje blijeda. Osim toga, možemo ga koristiti i tijekom cijelog ljeta, kako bi put bila prekrasno brončana, no on uglavnom nema zaštitni faktor pa treba malo pripaziti. Obično sadrži ekstrakte mrkve, ulje masline, aloe vere, kakao maslaca... i upravo radi toga prekrasan mu je i miris. Da puno ne tražite, predstavljamo apsolutne zvijezde ove beauty sfere.

 biobaza cr
Cuckoo land / prshots

 

 biobaza cr

L'Erbolario Unguento Superabbronzante mast dolazi u teglici, te sadrži ekstrakt orahove ljuske, ulje mrkve i aloe veru. Namijenjena je za postizanje brzog tamnjenja ili održavanja preplanulog tona kože. Ne sadrži kemijske filtere, već sastojke koji nude prirodnu zaštitu, a možete je koristiti i ako boravite u hladu - koža će također u tom slučaju dobiti finu boju. Neodoljivog je mirisa, koji podsjeća na ljeto, odmor i uživanje na suncu...  Cijena: oko 120 kn, ljekarne.

biobaza cr

Biobaza Tonirani Pekmez za brzo tamjenje i brončanu put bogat karotenoidima iz ekstrakta mrkve i oraha te njegujućim uljima nevena i masline koje koža obožava. Pružit će sjaj i hidrataciju te potaknuti intenzivno tamnjenje i postizanje brončane puti. Nakon nanošenja, koža je svilena, meka i lagano tonirana. Sadrži ulja masline, mrkve, oraha, nevena, ružina drva, ekstrakt smilja, eterično ulje palmarose, kakao maslac. Ne sadrži parabene, umjetne boje i mirise kao ni zaštitni filter. Cijena: oko 70 kn

 biobaza cr

Afrodita Marmelada pridonosi bržem i intenzivnijem postizanju privlačno preplanulog tena i daruje mu prekrasan sjaj. Dragocjena prirodna ulja bogato njeguju i vlaže kožu. Ne pruža zaštitu od UV zraka. Cijena: 53 kn, drogerije

 biobaza cr

Olival Sun Tane pekmez za ubrzano tamnjenje SPF 10
Lagano tonirani pekmez sa zaštitnim faktorom 10 za tijelo daje preplanulu, brončanu boju kože i ubrzano tamnjenje. Sadrži kompleks bogatih prirodna ulja: oraha, mrkve i kakao maslaca  koji hrane, njeguju i štite kožu od dodatnog isušivanja. Način upotrebe: jednoliko nanijeti na kožu i izložene dijelove tijela. Proizvod je vodootporan, ali ga preporučamo nanijeti ponovo nakon kupanja ili tuširanja. Cijena: oko 50 kn, drogerije.

 

 

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location