Username *
Password *
Remember Me

Koji su to? Kao prvo, tu je termalna voda koja smiruje i djeluje protiv iritacije, zatim nicianimid, molekula koja suzbija iritacije i garantira toleranciju, treći je cold cream, odnosno kombinacija objavljajućih lipida i četvrti, ali ne manje važan – karite maslac, slavni adut i jedan od jedan od najučinkovitijih prirodnih emolijensa.

 

 LIPIKAR LAIT perfume free 200ML Product packshot
Red Herring / prshots


Suha koža je problem koji zahvaća ljude svih životnih dobi. Upravo je iz tog razloga La Roche-Posay, stručnjak za osjetljivu kožu, lansirao novo Lipikar mlijeko za tijelo, emolijens (ovlaživač) koji je pogodan za cijelu obitelj – od bebe pa sve do starijih.

LIPIKAR LAIT perfume free 200ML Product packshot

Kako LRP pridodaje veliku važnost društveno odgovornom djelovanju, karite maslac, koji je jedan od glavnih sastojaka Lipikar inovacije, uzgojen je u zajednicama Burkine Faso. Na taj su način osigurani bolji životni uvjeti tamošnjeg stanovništva i očuvan okoliš kroz redukciju korištenja papira pri izradi same ambalaže proizvoda. Sve spomenute sastojke ima formula Lipikar Lait (200 ml, 83,42 kn; 400 ml, 116,22 kn).

 

LIPIKAR LAIT perfume free 200ML Product packshot
Klor u bazenima zna isušiti kožu, treba pripaziti na njegu i višestruku hidrataciju

 

New texture Lipikar Lait

 

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location