LAGANE podloge / 8 novih odličnih pudera

  Nova sezona – novi puder – nova nijansa... baš je dobro pozabaviti se podlogom, no ponekad se potraga pretvori u jurcanje od parfumerije do drogerije i nazad. Zato provjerite koji su noviteti, radi se o lakšim formulama koje dobro prekrivaju, među novostima su varijante tekući, kompaktni i cushion. Tema o puderima nastavlja se na ovu.

  23350CL SUPERBALANCED SILK PAGE INT V6b
  Very, prshots

   

  MAC Next to nothing podloga je lagana i neprimjetna te sadrži najnoviju inovaciju koja koži pruža blistavost. Riječ je o laganoj tekućoj podlozi obogaćenoj hranjivim sastojcima i reflektirajućim česticama koji kožu čine blistavom bilo da se nosi sama ili ispod šminke. Tekuća podloga raspoloživa je u 9 nijansi po cijeni od 238,00 kn. Kompaktni puderi su također raspoloživi u 9 nijansi s cijenom od 245,00 kn.

  23350CL SUPERBALANCED SILK PAGE INT V6b

  L'Oreal Paris Cushion by nude magique tekući puder
  Daje svjež i prirodan izgled tena, u jednom potezu. Sadrži jastučić za nanošenje savršene količine hidratizirajućeg tekućeg pudera. Jednostavan aplikator za blagu ili temeljitiju pokrivenost dodavanjem veće količine pudera, sloj po sloj, u limitiranom izdanju od sada je dostupan i na hrvatskom tržištu. Cijena: 99,90 kn, drogerije.

  23350CL SUPERBALANCED SILK PAGE INT V6b 23350CL SUPERBALANCED SILK PAGE INT V6b


  Dermablend 3D correction, Vichy korektivni puder
  Dermablend puder najbolje je nanositi plosnatim kistom za tekući puder na prethodno nahranjenu kožu. Za dodatno prekrivanje jačih nepravilnosti, koristite ga kao korektor, utapkavajući ga prstima na problematično područje. Dermablend puder ima visoku moć prekrivanja i mat završetak, ali je unatoč tome vrlo lagan i izgleda vrlo prirodno na koži. Odličan je odabir za masnu i mješovitu kožu. S obzirom da dugo traje i ima visoki zaštiti SPF, koristan je za dnevno korištenje jer je otporan na prekomjerno izlučivanje sebuma i znojenje. Baršunastog je završetka i može se učinkovito koristiti na masnoj i mješovitoj koži - Simona Antonović, vizažistica.
  Cijena pudera: 172 kn.

   23350CL SUPERBALANCED SILK PAGE INT V6b23350CL SUPERBALANCED SILK PAGE INT V6b

  Essence Instant matt tekući puder - glatka tekstura sa srednjim do visokim prekrivanjem i mineralnim pigmentima matira ten do 18 sati. Cijena: 34,90 kn, drogerije.

  Catrice All Matt Plus - Shine Control tekući puder – matirajuća, nemasna tekstura, postojana do 18 sati. Ima visoko prekrivanje. Cijena: 55 kn, drogerije.

   

  GUERLAIN


  Guerlain Lingerie de Peau tekući puder ima novu formulu, obnovljenu teksturu, novo pakiranje i kategorizaciju boja – cool, neutral i warm. U sastavu su najfinije čestice ektrakata svile i lana koji na koži kreiraju nevidljivi veo. Cijena: 399 kn.

   

   23350CL SUPERBALANCED SILK PAGE INT V6b

  Clinique predstavlja Superbalanced Silk Makeup SPF 15: lagan, prekriva nesavršenosti tena, kontrolira izlučivanje ulja, hidratizira te pruža fluidnu, laganu svilenu teksturu sa SPF zaštitom. Pametna, intuitivna formula vraća u ravnotežu masne dijelove lica, a s druge strane hidratizira suhe. Ovaj fluidan puder bez ulja, obogaćen hijaluronskom kiselinom, idealan je za suhu prema mješovitu kožu te jako masnu. Svileni ekstrakt daje porculanski izgled kože bez pora. Cijena: 30 ml 289 kn, Mueller, Douglas i Anabella.

   

  Les Beiges Chanel – puder nježne teksture kreira prirodan, osunčan izgled. Nova kolekcija pudera u parfumerije stiže ovaj mjesec.

   

   chanel cr