BABY.skin upgrade / rutina i zaštita kože

  Aktivnost znojnih žlijezda kod beba ne funkcionira u potpunosti sve do 10. godine starosti što može rezultirati nepravilnom hidratacijom te većom osjetljivošću na vanjske utjecaje i iritanse. Kako bismo osigurali osjećaj ugode i dobrostanja bebe, važno je na jednostavan način kombinirati primjerenu rutinu i dobro odabrane proizvode. Za osjećaj ugode, važno je svakodnevno hidratizirati lice i tijelo primjerenim proizvodom koji je istovremeno učinkovit i nježan.

  CicaplastBaumeOmbreB cr


  Rutina njege koju preporučuju La Roche-Posay eksperti sastoji se od tri temeljna koraka: higijena, hidratacija i zaštita te smirivanje i obnova.
  Higijena - smirujući gel za svakodnevno pranje kože nježno čisti i štiti kožu bebe istovremeno čuvajući njen pH. LRP LIpikar sadrži niacinamid koji pomaže kod smirivanja kože i obnavljanja kožne barijere, karite maslac i glicerin koji vraćaju ugodu koži i obnavljaju lipide te termalnu vodu.

  Hidratacija i zaštita
  Lipikar Fluide nanosi se nakon kupanja, a djeluje kao svakodnevna hidratacija koja istovremeno intenzivno smiruje i obnavlja hidrolipidnu barijeru kože. To je koncentrirana hidratantna smirujuća formula koja poštuje integritet kože beba pri svakodnevnoj uporabi.

   

  CicaplastBaumeOmbreB cr 

  Smirivanje i obnova kože
  Balzam Cicaplast Baume B5 višestruko obnavlja kožu i pruža dvostruko djelovanje: trenutno umiruje kožu, a zatim je zaštiti i potakne na zacjeljivanje. Primjeren je za cijelu obitelj: bebe, djecu i odrasle. Tekstura je bogata, nemasna i neljepljiva te je oštećeni dio kože trenutno je obnovljen i umiren s vraćenim osjećajem ugode. Primjerena je za osjetljivu kožu jer je hipoalergena, bez parabena, mirisa i bez lanolina. Sadrži izvorsku termalnu vodu La Roche-Posay bogatu selenom koja pruža umirujuća i antioksidativna svojstva.
  Cicaplast Baume B5 40 ml: 71,13 kn; 100 ml: 107,13 kn
  Lipikar Gel Lavant 200 ml: 49,39 kn; 400 ml: 72,23 kn
  Lipikar Fluide 200 ml: 76,05 kn; 400 ml: 109,02 kn

  Foto: prshots

   

  CicaplastBaumeOmbreB cr

  CicaplastBaumeOmbreB cr

  CicaplastBaumeOmbreB cr