Username *
Password *
Remember Me

Avène je neki dan u Zagrebu predstavio ritual za super-suhu kožu tijekom zimskih dana: učinkovitost garantira lipidni trio na biljnoj bazi - ceramidi, fitosteroli i esencijalne masne kiseline - u kombinaciji s patentiranim aktivnim sastojkom Sélectiose koji svojim djelovanjem ograničavaju isparavanje vode, nadoknađuju manjak lipida u koži i smanjuju suhoću kože hidratantnim djelovanjem 48-satnog trajanja. Na taj način Trixera Nutrition proizvodi obnavljaju zaštitnu barijeru kože. Svi proizvodi sadrže Avène termalnu izvorsku vodu koja umiruje i omekšava suhoćom nadraženu kožu. Obnova suhe kože moguća je u dva koraka: čišćenje plus balzam ili mlijeko.

trix11
Avene mjesec suhe kože: Trixera linija je na sniženju od -25%. do 11. ožujka


TriXera Nutrition Nutri-fluid za čišćenje - nježno uklanja nečistoće s lica i tijela, štiti i obnavlja osjetljivu kožu, a njegova biorazgradiva formula osim kože, štiti i okoliš. Proizvod je visoko podnošljiv i ne uzrokuje peckanje u očima i vanjskim sluznicama. Cijena: 400 ml 158 kn.

TriXera Nutrition Nutri-fluid mlijeko i balzam za suhu i vrlo suhu kožu. Za djecu stariju od tri godine. Formule obnavljaju, hrane i umiruju kožu. Cijene: balzam 400 ml 168 kn, mlijeko 400 ml 168 kn.


 

 trix