Username *
Password *
Remember Me

Kiehl’s je spojio dva jaka sastojka koja se koriste u tradicionalnoj medicini u kremi s 99,6% sastojaka prirodnog podrijetla kako bi pojačao obrambeni sistem kože. Novost je i francuska kozmetika Le Couvent des Minimes koju kreiraju misionarke, časne sestre Franjevke Marijine.

 iStock 62640440 XLARGE

Francuska kozmetika Le Couvent des Minimes sadrži birane, prirodne sastojke koje su u proizvode pretočile časne sestre Franjevke Marijine – misionarke koje kroz svoje humanitarne misije putuju svijetom te njeguju potrebitu djecu i obitelji. Danas su Sestre Franjevke Marijine misionarke aktivne u više od 80 zemalja diljem svijeta. Le Couvent des Minimes s najvećim veseljem i ponosom podupire humanitarne projekte za podršku djeci i zdravstvenoj njezi, doniranjem 1% od godišnjeg prihoda u Indiji, Brazilu i Vijetnamu.

iStock 62640440 XLARGE
Samostan Le Couvent des Minimes


Mlijeko za tijelo za svakodnevnu njegu svih članova obitelji udružuje ekstrakt nevena za umirenje, ekstrakt sljeza za zaštitu kože od isušivanja i galenski vosak izrađen po tradicionalnom receptu, koji hrani, obnavlja i štiti kožu.
Krema za osjetljivu kožu lica 132 kn, balzam za usne 60 kn, mlijeko za tijelo 400 ml 256 kn, Muller.

 

iStock 62640440 XLARGEiStock 62640440 XLARGE

 

Kiehl’sovi kemičari predstavljaju Pure Vitality Skin Renewing Cream, obnavljajuću kremu s formulom od 99,6% sastojaka prirodnog podrijetla koja spaja učinkovitost dvaju svjetski uvriježenih sastojaka za dobrobit kože, a riječ je o novozelandskom Manuka medu i korijenu korejskog crvenog ginsenga. Formula pomaže koži pri sprječavanju gubitka vlage, potičući njezino obnavljanje. Krema ne sadrži parabene, mineralna ulja, sintetičke boje ni sintetičke mirise. Cijena: 50 ml 450 kn, 75 ml 570 kn.

 iStock 62640440 XLARGE

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location