SKIN.upgrade / baršunasti dodir

  Ovih dana osvojili su nas baršunasti veo za kožu obogaćen hidratizirajućim sastojcima, krema za oči s inovativnim ekstraktima, mirisni gel za tuširanje, sprej za tijelo, nova unaprijeđena formula pudera koji se prilagođava tonu kože... Radi se o prvim novitetima za ovu godinu, koji kod nas stižu u veljači i ožujku, brendova Chanel i Dior.

   

  SO2016 03 0011 rec cr


  Chanel Sublimage krema za područje oko očiju
  Treća generacija Sublimage linije, slavne po inovativnoj tehnologiji u suradnji s biljnim sastojcima, nudi custom-made formulu u kremi za oči, namijenjenu targetiranju problema koje najčešće vidimo na tom području. A to su borice, sivkasti ton, otečenost mrlje i dojam umora.

  PA2010 04 0018 cr


  Chanel Coco Mademoiselle velvet body oil – baršunasti dodir plus neodoljiv miris
  Krema daje dugotrajnu hidrataciju i mekoću, uz prepoznatljiv miris i mješavinu naranče, ruže, jasmina, pačulija, vetivera...

  PA2011 07 0009 1 cr

  Chanel Chance Eau Vive body moisture – mirisni sprej za tijelo i gel za tuširanje
  Jutarnja energija pojačana je formulama za tijelo: mirisni sprej i gel donose prepoznatljiv, osvježavajući miris Chanel Chance Eau Vive. Cvjetna simfonija, baziranu na blendanju ekstrakata grejpfruta, naranče, jasmina, cedra i irisa, obećava i dugotrajnu hidrataciju i kožu mekanu poput satena.

   

  S313 CT ADVANCED 17 P09C Texture Cushion ANA F39 HR

  Dior Dreamskin cushion
  Eva Herzigova, lice linije Capture Totale, predstavlja Dreamskin Perfect Skin Cushion SPF 50 koji kombinira multi-funkcionalnu inovaciju na anti-age području i puder-podlogu za ujednačavanje tena.
  Formula je inspirirana DreamSkin programom, zapravo se postavlja negdje između skin-carea i šminke. Dolazi u četiri nijanse koje se dodatno prilagođavaju tonu kože. Od sastojaka ističu se longoza i opilia, kultivirane u Dior vrtovima na Madagaskaru i Burkini Faso. Hibridan i multi-funkcionalan, Air Cushion – nježna, mekana spužvica, nastala kao rezultat iscrpnog koreanskog istraživanja - ima laganu i obojanu teksturu, za prekrivanje ujutro kao i popravljanje tijekom dana. Visoki zaštitni faktor, pedesetka, brine se da koža ostane ujednačena i tijekom sunčanih dana.

   

  DiorDreamSkinEva 09
  Eva za Dior Dreamskin cushion

  S313 CT ADVANCED 17 P03O Duo Dreamskin cushion ANA F39 HR cr