Username *
Password *
Remember Me

Niske temperature čine našu kožu izuzetno suhom i fragilnom: rješenje je univerzalna Melem krema koja kožu hidratizira, hrani i štiti te je otporna na vanjske utjecaje. Može se koristiti na koži i sluznici, bez dobnog ograničenja jer ne sadrži konzervanse, silikone i kortikosteroide. Melem pomaže bez obzira radi li se o privremenoj neugodi ili trajnijem, kroničnom problemu. Pogodan je za svakodnevnu njegu i zaštitu osjetljive kože.

FARMACIA - koja mi je najbliža?

melem 35 white cr


    Melem se nanosi u vrlo malim količinama i u vrlo tankome sloju. Dovoljno je uzeti količinu veličine zrna riže. S jednim gramom može se pet puta namazati površina kože veličine dlana i to ga čini cjenovno najpovoljnijom zaštitom kože.

    Melem ne sadrži konzervanse, silikone, antibiotike i kortikosteroide. Glavni aktivni sastojci imaju dugu tradiciju uporabe u terapeutske svrhe, posebice u tzv. kućnoj medicini - poznato je da se pčelinji vosak koristio u medicini prije 2200 godina. Ljekovita svojstva ricinusovog ulja bila su poznata još starim Egipćanima prije 3500 godina, a lanolin je oduvijek štitio od hladnoće.

melem sve


    Melem je osvojio najviše vrhove na svijetu jer su ga u svojim naprtnjačama nosili neki od najpoznatijih hrvatskih i stranih alpinista. Na primjer, Stipe Božić koristio je ovu kremu pri osvajanju drugog najvišeg vrha na svijetu K-2 1993.

    Manje je poznato da vrhunski hrvatski stilisti i manekenke Melem često koriste za skidanje šminke, kao i za oblikovanje frizura.

Melem je idealna krema za cijelo tijelo i vaš najvjerniji čuvar kože u svakom trenutku, a možete izabrati između nekoliko praktičnih pakiranja: Melem 35ml, Melem 10ml, Melem u tubi i Melem u sticku.

 

melem2

melem-u-tubi-50-ml

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location