Username *
Password *
Remember Me

Suho ulje za tijelo, maslaci, glow formule... sve su to aduti koje ćemo ovih dana s guštom koristiti više nego prije. Koje su njihove prednosti i koje izabrati? Ovo je naš top 5.

 N5 DRY BODY OIL 200ml 663kn cr


1 Chanel dry oil No5 – ako volite peticu, apsolutno ćete uživati u ovom suhom ulju. U formi je spreja, vrlo je nježno i odlično se upija u kožu. Ima lagani, prepoznatljivi miris jednog od najpoznatijih parfema na svijetu. Odličan je kao njega, nakon tuširanja ili prije samog izlaska jer dugotrajno njeguje kožu. Originalna petica rođena je davne 1921. godine.

 Shalimar bozicna kolekcija sljokice - 629kn cr


2 Guerlain sljokice za tijelo – Natalia Vodianova zna što želimo pa je u novu Guerlain božićnu kolekciju uvrstila i sprej sa sitnim šljokicama, s mirisom Shalimara. Neodoljiv, orijentalni miris odličan je za izlaske i naglašavanje glam stila. Shalimar je napravio Jacques Guerlain 1925. g., inspiriran ljubavnom pričom šaha Shahjahana i njegove žene Mumtaz Mahal. Još jedan adut koji nosi auru nekih prošlih vremena...

 natalia guerlain

 

3 Avon maslac za tijelo – maslaci su super varijanta za zimu radi gustoće i snažne hidratacije. Avon nudi nekoliko mirisa koji će zasigurno ritual učiniti još ugodnijim: radi se o afričkom shea maslacu, ekstraktima bisera, morskih algi... Ne štedite na formulama za njegu tijela, one će se pobrinuti da tijekom zime koža bude ugodna i elastična te da sljedeće proljeće i ljeto dočeka spremna za otkrivanje.

avon maslaci za tijelo po 65kn 


4 MAC Mariah Carey loose powder – nježna, sjajna tekstura nosi ime slavne pjevačice. U novoj suradnji za MAC, glamurozna Mariah ističe koje formule najviše voli. Ne izlazi na scenu bez blistavog pudera za tijelo, pa je sada ovaj proizvod dostupan kao dio kolekcije koja nosi njezino ime.

MAC MariahCarey LoosePowder TouchMyBody white 72dpiCMYK 2 cr

 
5 MAC strobing cream – može i po rukama i dekolteu, za doslovan sjaj i blistavu put. Idealna krema ne samo kao make-up podloga, već i za naglašavanje mekog svjetla za licu, odlično i za selfie. Strobing kreme sve su popularnije, dio su svakodnevne make-up rutine i mogu se miješati s kremom, puderom, BB kremom... Optimalno naglašavaju sjaj, bez onog masnog finisha i daju licu poseban, zdravi glow, bez obzira na stanje kože.

MAC InTheSpotlight StrobeCream Redlite 268kn