SKIN.upgrade / ulje i anti-age serum

  Dior po prvi puta predstavlja slavnu ružu u formuli za kupanje, a Biologique Recherche svoju famoznu inovaciju – serum koji usporava procese zaslužne za starenje kože.

  Serum A-Glyca x3-2

  Serum A-Glyca Biologique Recherche
  Glikacija je jedan od glavnih čimbenika starenja kože. Vidljivi znakovi na koži su gubitak gipkosti, zategnutosti i čvrstoće, pojava bora i žućkasta obojenost kože. Ovu reakciju mogu pogoršati vanjske pojave, kao što su toplina, UV zrake ili onečišćenje. Počevši od dobi od 20 godina, stopa glikiranog kolagena povećava se za oko 4% godišnje i doseže gotovo 50% u starosti od 80 godina.

  Rješenje Biologique Recherche uvodi inovativan pristup u pronalaženju učinkovitog rješenja za borbu protiv procesa glikacije i predstavlja Sérum A-Glyca. Formuliran da sačuva vlakna elastina i kolagena neoštećena, serum je idealan saveznik u sprečavanju i smanjivanju znakova starenja. Ovaj izvorni serum u svojoj formuli sadrži dva ključna aktivna sastojka: ekstrakt mimoze i carcinine.
  Serum A-Glyca  30 ml 764 kn Biologique Recherche - Ambassade de la Beaute Trg Marka Marulića 11, Zagreb.

   

  F000407000JadHuileDivineFdNoir F39

   

  Po prvi puta u povijesti, ruža iz Grasse-a pojavljuje se u proizvodu za kupanje, kreacija je to Dior parfumera, François Demachy-a. Huile Divine se može koristiti na koži kao i u kupki, dajući miris i hranjivu mekoću. Meka tekstura i bogata parfemska nota pozivnica su za uživanje u senzualnoj kupki od zlata. Senzualan miris ulja Divine pokazuje srž J'adore cvjetnog buketa, naglašavajući medene note Ruže iz Grasse-a, kraljice cvijeća iznimnog teritorija. - Ulje ima prednost, ostavlja miris koji traje dugo, što znači da sam mogao rekonstruirati J'adore u ulje Divine. U prvom planu je ruža iz Grasse-a, što mu daje plemenitost, zatim je tu sandalovina i vanilija koji daju osjećaj ugode – istaknuo je François Demachy.