Username *
Password *
Remember Me

Natura Bisse, španjolski proizvođač luksuznih proizvoda za njegu kože lice i tijela (prisutan diljem svijeta kroz najbolja prodajna mjesta i spa centre), proslavio je krajem prošloga tjedna povratak na hrvatsko tržište u novootvorenoj oazi ljepote „My Beauty Time!“ u centru Zagreba. Ekskluzivni zastupnik i distributer Natura Bisse-a za Hrvatsku, Bahlen Beauty, predstavio je brend s preko 37 godina tradicije u inovacijama industrije ljepote.  

DSC00815

Kuća Natura Bissé bila je pionir u primjeni nedestruktivne kisele hidrolize proteina (sustav HVA) u svijetu kozmetike. Ovaj sustav omogućuje pristup osnovnim sastavnim elementima proteina, aminokiselinama, ne samo u njihovu slobodnom obliku nego tako da sva njihova svojstva ostanu netaknuta. Uključivanje prirodnih aminokiselina najvažnijih proteina, kolagena, elastina i keratina u njihovu slobodnu obliku u njegu kože bilo je značajna prekretnica u kozmetici; pojedinačne aminokiseline zaista prodiru u kožu, gdje mogu biti učinkovite jer njihova svojstva ostaju neizmijenjena zahvaljujući sustavu HVA.

Natura Bisse Paula Bahlen - suosnivacica Bahlen beutya i Iva Katavic manager
Paula Bahlen, suosnivačica Bahlen beutya (desno) i Iva Katavić, manager


I današnji proizvodi, linije i tretmani Natura Bisse-a, temeljeni su na inovacijama i najboljim sastojcima te zbog toga imaju velik broj vjernih obožavatelja diljem svijeta.
U Hrvatskoj Natura Bisse je dostupna u Zagrebu u Bahlen Beauty d.o.o., Kneza Mislava 2, a u beauty concept salonu „My beauty time!“ u Tkalčićevoj 75a osim stručnih savjeta pri odabiru idealnog proizvoda, možete uživati i u Natura Bisse tretmanima uz dugoročno profesionalno vodstvo.
Tvrtka Natura Bissé osnovana je 7. lipnja 1979. i ušla je na tržište profesionalnih kozmetičkih proizvoda s pet krema namijenjenih različitim potrebama kože. Njezin osnivač, Ricardo Fisas Mulleras, odlučio se upustiti u tu uzbudljivu poslovnu avanturu nakon što je spoznao da hidrolizirani proteini elastin i kolagen značajno poboljšavaju teksturu kože. Ricardo Fisas osnovao je svoju tvrtku na temeljima profesionalnosti, truda, predanosti, pobjedničkih sposobnosti i društvene odgovornosti.

 

DSC00803

Natura Bisse CC VITAMIN SPLASH 200ml retail

DSC00807Natura Bisse DIAMOND EXTREME EYEDSC00862Natura Bisse GLYCO EXTREME PEELDSC00884Natura Bisse DIAMOND EXTREME