Username *
Password *
Remember Me

Taj mali, ali važan okvir lica u svijetu je kozmetike posljednjih godina doživio boom – sada se svi trudimo oblikovati ih po mjeri. Tako po svijetu niču i brow barovi, a jedan od njih sinoć je otvoren i u Zagrebu. - Žene danas iznimno veliku pažnju posvećuju upravo izgledu svojih obrva, upravo stoga ovakvim metodom vaše obrve dobit će prirodan izgled koji najbolje odgovara vašem obliku lica i boji kose te puti – rekla je vlasnica Manuela Picard o metodi oblikovanja obrva s koncem, koja potječe iz Indije. - Ne postoji univerzalni tip obrva koji odgovara svim ženama, svaka žena ima svoj oblik, duljinu ili boje upravo u Brow Bar-u stručnim savjetima i stručnim osobljem dobit ćete izgled obrva koji najbolje odgovara vašem tipu licu - .

IMGP0535

Užurban način života kojim svim danas živimo i sve veća potražnja za jednostavnom i brzom ljepotom potaknuo je Manuelu Picard da uz svoj postojeći salon otvori i prvi hrvatski Brow Bar. Skoknite i bez prethodnog rezerviranog termina – ne treba čak ni najava. Samo pustite obrve.
- Brow Bar je zamišljen kao Walk In usluga za ''Grooming'' tj uređivanje obrva, s obzirom da su obrve jedna od najvažnijih karakteristika lica, a najčešće su zanemarene, odlučila sam da ova usluga bude dostupna svima, pogotovo ženama i muškarcima sa užurbanim stilom života koji ne mogu planirati ili bukirati tretmane mjesec dana unaprijed. Pravilnim oblikovanjem obrva licu se može vratiti svježina, podići i otvoriti pogled. U Brow Baru nudimo i bojanje obrva i Microblading (kod nas popularno Japanske obrve) iscrtavanje obrva, najprirodniji trajni make up koji traje 1- 2 godine, idealno za žene koje nemaju dovoljno obrva ili su ih izgubile zbog bolesti ili previše dugotrajnog čupanja – objasnila je vlasnica.

Manuela Picard
Manuela Picard

Tatjana Juric 1
Tatjana Jurić ovdje je česta gošća


Manuela Picard – lider je thearding metode oblikovanja obrva na našem tržištu. Svoje znanje i usavršavanje stekla je u Londonu gdje je ovu tehniku učila 10 godina i prije 5 godina ovakav pristup njege obrva popularizirala je u Hrvatskoj. U njenu ruke prepustile su se i brojne svjetske zvijezde poput Sienna Miller, Christine Bleakley, ), Andrea Corr (The Corrs), Lilly Cole (model) …
Osim threadinga cijelog lica, nude i ekstenzije, minival, bojanje trepavica, japansko iscrtavanje, make up kao i depilaciju cijelog tijela.

 

Anamarija Asanovic

Anamarija Asanović njeguje svoje obrve kod Manuele

DSCF5330DSCF7009DSCF7015DSCF7020

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location