Username *
Password *
Remember Me

Originalno Phytoplage ulje i ove nam godine dolazi u limitiranoj ediciji, a zaštitno lice kampanje je, kao i lani, glumačka ikona 70-ih Brigitte Bardot.

FARMACIA - koja mi je najbliža?

 FARMACIA NOVITETI SRPANJ 2016 11

Slavna je glumica prije četrdeset godina, kad je ulje lansirano, bila među prvim korisnicama ovog legendarnog proizvoda i ostala mu je vjerna sve ovo vrijeme pa nije ni čudno što je baš ona izabrana za Phytoplage promotivnu kampanju. Ovogodišnje limitirano izdanje ulja i dizajnom prati trend što ga je nametnula sama Brigitte Bardot - za podlogu na bočici izabran je karirani uzorak (engleski popularno nazvan gingham ili, u francuskoj verziji, vichy) za kojim su poludjele žene širom svijeta kad se Brigitte 1959. udala za Jacquesa Charriera u kariranoj pink haljini, kreaciji Jacquesa Esterela.

phytoplage cr

Ulje sadrži UV-filter, vosak masline koji hrani kosu, ekstrakt nevena i ružmarina koji je regeneriraju i daju mekoću te ricinusovo ulje za sjaj. Must have svake torbe za plažu i nabolji saveznik isušene kose, izmučene suncem, morem, solju i klorom. Cijena: 161,01 kn

Dio ovogodišnje limitirane kolekcije je i Phytoplage zaštitna maglica za kosu, sprej lagane, nemasne teksture, savršen i za grad i za plažu. Na kosi ostavlja nevidljiv zaštitni sloj koji je čuva od dehidracije, štetnih utjecaja sunca, mora, klora i održava sjaj. Sadrži UV-filter. Cijena: 150,48 kn

phytoplage2016


Osim Brigitte Bardot, Phyto su za njegu kose odabrale i mnoge druge slavne osobe, a u djelotvornost Phyto proizvoda mogle su se uvjeriti i zvijezde crvenog tepiha na ovogodišnjem canneskom filmskom festivalu na kojem je Phytov kreativni direktor Anthony Cristiano bio službeni stilist za frizure.

 Phyto PhytoPlage Protective Sun Veil Limited Edition 125ml 1462459109

 

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location