Username *
Password *
Remember Me

Neal’s Yard je poznati britanski brend organske kozmetike koji je već 30 godina na listi najpopularnijih: njihov je uspjeh započeo u londonskom Covent Gardenu kad su si njegovi osnivači za cilj zadali napraviti nešto drugačije od tadašnje, uglavnom sintetičke, kozmetike. Danas se njihovi slavni proizvodi rade od visokokvalitetnih, prirodnih i certificiranih organskih biljaka, ulja i ekstrakata.

FARMACIA - koja mi je najbliža?

FARMACIA NEALS YARD1
Neal's Yard Wild Rose beauty balm (439,08 kn)

 

Zašto koristiti organsku kozmetiku?
Organski su sastojci kvalitetniji od klasičnih jer sadrže najviše antioksidansa, vitamina, minerala i hranjivih tvari. Neal’s Yard sve svoje proizvode izrađuje od visokokvalitetnih organskih biljaka, ulja i ekstrakata, čime osiguravaju svježinu i učinkovitost. Osjetljiva koža često reagira na previše sastojaka u formulama, stoga je prirodna kozmetika jedan od načina kako je umiriti i njegovati na jednostavan i efikasan način.

 

FARMACIA NEALS YARD2

Neal's Yard Rehydrating Rose Daliy moisture (288,86 kn), Rehydrating Rose Exfoliant visage (184,88 kn), Rose facial wash (184,88 kn)

FARMACIA NEALS YARD3

Neal's Yard Rejuvenating Frankincense facial oil (329,31 kn), Frankincense intense eye cream (519,96 kn)

FARMACIA NEALS YARD4

Neal's Yard Frankincense Intense concentrate (751,05 kn), Frankincense intense cream (635,51 kn), Frankincense Toning body cream (364,64 kn)

FARMACIA NEALS YARD11

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location