Username *
Password *
Remember Me

Avéne donosi novu anti-age liniju PhysioLift, temeljenu na čak dvadeset godina istraživanja, dok Vichy naglašava važnost minerala u termalnoj vodi i po čemu je njihova tako posebna.

PhysioLift linija inspirirana arhitekturom.Maketu zgrade ustupila Oris kuća arhitekture

Dvadeset godina anti-age dermatološke ekspertize za osjetljivu kožu Dermatoloških laboratorija Avéne te inspiracija u arhitekturi urodili su stvaranjem nove anti-age linije proizvoda PhysioLift. Temelj razvoja ove inovacije protiv starenja kože nalazi se u idealnom omjeru anti-age molekula odgovornih za rekonstrukciju arhitekture kože – najavio je jučer Avéne na promociji u Zagreb Eye.

Paul Fabre Sanja Benco Marijan Škiljević predsjednik uprave Oktal Pharme
Paul Fabre, voditeljica zastupstva Pierre Fabre Sanja Benco i Marijan Škiljević, predsjednik uprave Oktal Pharme


- Snaga idealnih omjera ključnih sastojaka retinaldehida, Askofilina TM i mono oligomera hijaluronske kiseline pomaže osnažiti oslabljenu strukturu kože dajući joj blistav, jedar i ispunjen izgled. Nova linija proizvoda sadrži svaku od ovih molekula kako bi se postigla potpuna obnova strukture kože. Retinaldehid je rejuvenacijska molekula koja potiče obnovu kožu. Askofilin, patentirana molekula potiče tvorbu kolagena i osnažuje potpornu konstrukciju kože, a mono oligomeri hijaluronske kiseline potiču sintezu vlastite hijaluronske kiseline, jačaju strukturu kože i popunjavaju kožu. U novoj liniji dostupni su proizvodi: dnevna krema za zaglađivanje (30 ml, 257,46 kn), dnevna emulzija za zaglađivanje (30 ml, 257,46 kn), noćni balzam za zaglađivanje i obnovu (30 ml, 267,86 kn), krema za područje oko očiju (15 ml, 240,38 kn) te krema za popunjavanje dubokih bora i brazdi (15 ml, 272,94 kn) - . Pakiranje je inovativno – bočica je bezzračna, hermetički zatvorena, krema izlazi na pumpicu. Jedino je krema za bore i brazde u bočici s aplikatorom. Gdje kupiti: u odabranim ljekarnama.

 

Dario Scaglia Tanja Vučković Vesna Manestar i Petra Mlakar Zorko iz Vichya
Dario Scaglia, Tanja Vučković, Vesna Manestar i Petra Mlakar Zorko iz Vichya

Minerali su esencijalni za ravnotežu kože. U metabolizmu – ulaze u sastav enzima i hormona, u strukturi – igraju ključnu ulogu u građi epidermisa te čuvaju pH ravnotežu kože. Vichy mineralizirana voda s velikom raznolikošću minerala idealan odgovor kao izvor snage za sve tipove kože. Dokazano jača, uravnotežava i obnavlja kožu čineći je snažnijom. Jedinstven spoj 15 minerala odabran je zbog svojih uravnotežavajućih, ojačavajućih i obnavljajućih svojstava: to su hidrogen karbonati, bor, kalcij, željezo, flor, litij, magnezij, mangan, ortofosfat, kalij, silicij, natrij, stroncij, sumpor, amonij. Provedeno je više od 13 opsežnih znanstvenih studija koje su rasvijetlile neosporive prednosti i snagu mineralizirane termalne vode Vichy.

vichy

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location